arkadaşlar anakartım asus m2n işlemcim amd 3500 940pin işlemcimi
AMD Athlon 64 5000 X2 DCore SOC940 2.6 Ghz 1Mb İşlemci ile değiştirmek istiyorum deşitirme sonrası bir sorun yaşar mıyım bide değişiklikten sonra biosta yapılması gereken bi ayar olup olmadığını öğrenmek istiyorum mesela şu an kullandığım işlemci 1.42 volt ile çalışıyo almayı düşündüğüm işlemci şu an hatırlamıyorum ama daha düşük bi volt ile çalışıyo biostan bunu benmi ayarlıyacağım işlemci otomatik olarak kendimi ayarlıyo yardımcı olursanız sevinirim yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. <
işlemcimi değiştirmek istiyorum
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
anakart üreticisinin resmi internet sitesinie giriniz.anakart modelinizle ilgili kısma bakınız.desteklenen işlemciler bölümünü kontrol ediniz.bios yazılımınız eski ise daha yeni bir sürümün olup olmadığını kontrol ediniz.(buna gerek olmayabilir)
yeni işlemciyi taktıktan sonra herhangi bir ayarlama yapmanıza gerek yoktur.ancak uzman kullanıcı iseniz 3500 de olmayan 5000 de olan ve biostan bazı seçenekleri etkin konuma alarak bazı özelliklerinden faydalanabilirsiniz.(sanal bilgisayarları çaılıştırmak için gereken "virtualzation" desteği gibi)