bozkurt ülke ocağı değil burası farklı pclerden alınan test sonuçlarını paylaşıyor insanlar.o bi kere ülke deil ülkü ve siyasete girme!!!
Sana millete hakaret etme hakkını km veriyor ? Olay çıkartmayın bari bu eksik olsun
o salak Vozkurt'un cCc'nin adını batırıyor keşke adam gibi adam olup ettiği lafları nickine yakıştırsa...
Bu forumda bi ccc var zaten iki tanesi dar gelir bu forumaa...
işlemcisine güvenen gelsin işlemci test i
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 132
4,310 mesaj
Velet dediğin eline 10dene velet verir :DLen kınaşlı adamı baya azara çekmişsin ya sonlara çok güldüm
İşte artık kabul et
Ben her ne kadar AMD'yi savunsamda İNTEL daha iyi...
Gördün işte adamlar güzümüzün önünde tes yaptı (her ne kadar bişiy anlamasamda) İNTEL geçti daha ne konuşuyon bi sus git ya zaten YAMYAMLARIN SOHBET BÖLGESİ konusunda da sapık sapık şeyler yazmışsın bu forumun başına belasın ama şunu bil fazla durmazsın !!!!!!!!!!!!
Zaten yamyamlarda da sapık şeyler yazmışsın
Kapalı Hesap
4,310 mesaj
neyse konu dağılıyor kınaşlı bence duralım.
herkesten özür dilerim yav konu nerelere geldi.
Kapalı Hesap
4,310 mesaj
http://forum.donanimhaber.com/m_48780012/tm.htm
Konuya bir baksın herkes...
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
4,414 mesaj
http://forum.donanimhaber.com/m_48780012/tm.htmbak bakalım ilk ona giremeyen listesinde 15 inci sırada kim var ?
Konuya bir baksın herkes...
OP Kapalı Hesap
4,414 mesaj
evet bende oradan görüp test e katılmıştım bu gün aklıma geldi bende konu açtım
Kapalı Hesap
4,310 mesaj
aa abi hiç dikkat etmedim ama gördüm seni
OP Kapalı Hesap
4,414 mesaj
OP Kapalı Hesap
4,414 mesaj
OP Kapalı Hesap
4,414 mesaj
boşver bence yapma boşuna 1-2 saat sürerse boşuna pc yi zorlamış olursun ama sen bilirsin yapmakda özgürsün :D
bakın buda benim diğer makine desem inanmayın çünki yok öyle bi dünya :D
xenonların gücü ( biraz himan deki gölgelerin gücü adına gibi oldu :D)
64 çekirdekli
[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (203105) ~ 21 Mayıs 2012 01:00
yazın senle bi masaüstü toplayalım :) güveniyorum sana 1000-1400 tl arası :) amd isticem busefer ilk amd kullanısım olacak :)Benim sistemin tıp a tıp aynısını al :D
Haliyle insan kendine toplayınca başka oluyo :D
İstersen söyleyim parçalarını ama glscgn hocam ASUS olsun dio yine de siz bilirsiniz :D
OP Kapalı Hesap
4,414 mesaj
Benim sistemin tıp a tıp aynısını al :Dmsı da iyi anaart üretiyor yalan yok hatta asus dan daha iyi ama iş tenik servis garanti olaylarına gelince en iyisi çizgi elektronik olduğu için asus öneriyoruz bide asus ile msı ın aynı fiyatdaki anakartında dağlar adar fark olmasada msı belki biraz daha ayrıntılı olarak farklı özellikleri vardır ama asus kaliteli olduğu içinde tercih ediliyor çok sağlam bir geçmişi var asus u yabana atamayız yani
Haliyle insan kendine toplayınca başka oluyo :D
İstersen söyleyim parçalarını ama glscgn hocam ASUS olsun dio yine de siz bilirsiniz :
OP Kapalı Hesap
4,414 mesaj
Abi sen nie FX6100 almadın ya :Di3 ü sıfır aldım 3 yıl garantili ve 200 tl ye aldım ve elimdeki anakartı kullandım x6 yı maddi durumdan dolayı sattım ilerde daha iyisini alırım ( intel ) :D konu zaten başından beri dağıldı bazıları yüzünden boşver sen
nie gittin İ3 aldın :D
450TL İ3'e vereceğine 50lira daha koy FX6100 al :