arkadaşlar anakart asus k8v-x
işlemci amd 2800+ :S işlemci kullunanımı %100 lere çıkıo donuo: ram de sorun yok ne yapmamı önerirsiniz????????
işlemciyi Deiştirm Mi?
amd zaten hiç önermedim intel al derim birde asus maximus 2 var dehşetül vahşet :)
evet nie amd aldım yha ben intel en iyisi de amd den hangisisn alim? onu soruorm amd yi deiştirrisem anakart da deişecek pff uzun iş en iyyisi amd almak
Zaten işlemcin arkadaşım çok kötü çok eski ve yavaş. Kökten yenilik şu an yapabilceğin en iyi iş şimdi sana desem şu işlemlere bak diye yarın bir gün zaten upgrade yapmak zorunda olacaksın. Hazır dolar düşük yani sonra yükselir MaazAllah pahalıya patlar.
Bu arada işlemci konusunda sşunu söyliyim bugün size AMD olrak Phenom önerebiliriz ancak ya da 6000+ gibi bir işlemci o da kısa vadede işinizi görecektir.
İntel almamnızdan yakınmayın. İntel alsaydınız daha kısa zamanda elden çıkarmak zorunda kalacaktınız.
anakarta uygu olan bi işlemci söylebilir misiniz peki? ___LİNK___
İnternet explorer da flash uygulamaları çalışırken işlemcin flashın bir hatasından dolayı %100 lere fırlıyor olabilir,bende yaşamıştım bunun gibi birşeyle Firefox 3 ve flashblock eklentisiyle kurtulabilirsin
Ancak işlemcin çok eski bir işlemci
Önerim yeni bir işlemci ve yeni bir anakartı tabiki
Anakartın AMD 64 ten ilerisini desteklememekte,bu yüzden anakartınıda değiştirmen gerekebilir.
Bize bir bütçe belirtki sana tavsiyede blunabilelim.
Sistem özelliklerin ve bütçeni öğrenmeliyiz
saygılar
mdwrmevet nie amd aldım yha ben intel en iyisi de amd den hangisisn alim? onu soruorm amd yi deiştirrisem anakart da deişecek pff uzun iş en iyyisi amdMadem en iyisiydi en baştan intel alsaydın o zaman.Performansının ilk günkü gibi aynı kalacağını zannediyorsun galiba bu amd içinde intel içinde geçerli her işlemcinin bi ömrü vardır.Eğer anakartın o.c ye izin veriyorsa işlemcine biraz o.c yapıp hızlandırabilirsin ayrıca bilgisayarında zararlı yazılımda olabilir bundan dolayıda %100 işlemci kullanılıyodur ve bilgisayarında kis yüklüyse kesin kasar zaten o ayrı mesele.Son Düzenleme: Z1mBaBwE ~ 07 Ağustos 2008 23:47
R3QU3MMadem en iyisiydi en baştan intel alsaydın o zaman.Performansının ilk günkü gibi aynı kalacağını zannediyorsun galiba bu amd içinde intel içinde geçerli her işlemcinin bi ömrü vardır.Eğer anakartın o.c ye izin veriyorsa işlemcine biraz o.c yapıp hızlandırabilirsin ayrıca bilgisayarında zararlı yazılımda olabilir bundan dolayıda %100 işlemci kullanılıyodur ve bilgisayarında kis yüklüyse kesin kasar zaten o ayrı mesele.iyi olduğunu bilsem zaten intel alırdımikisi birlik te 200 ytl yi geçmicek şekilde ne yapabilirz??
AMD kötü bir işlemci değildir.Sendeki işlemci eski olduğu için yeni güncel programlara ayak uyduramıyor bence.Sıfır işlemci bulamazsın anakartına ancak dediğim gibi biraz overclock yaparak performansı arttırabilirsin.
bu işlemciye overclock yapmak istemiyorum yeni bir işlemci alim mi tekrarlıyorum??????????
Anakartın güncel AMD işlemcileri desteklemez yeni anakart alman gerekecek 2.el 754 socket bir AMD işlemci bulabiliyorsan al.Bence paran var ise kendine yeni sistem topla.
insanlar pc nin durumunu bilmedikleri için ya windowsu kötüler ya ramini kötüler yada işlemciyi
en ucuza toplanan sistemler bile şu günkü teknolojik gelişimler sayesinde gayet yeterli olmaktalar ama kullanmayı bilmezsen
sana phenom versek nolur saygılar
pc yi çöplüğe çevir harddiski fulle ram i doldur sonra windows ne yapsın işlemci ne yapsın
arkaşım önce sistemine bi bakacaksın
bilgisayarı kullanmak yetmez
bilinçli kullanmak önemli
sistemine iyi bakki seni üzmesin
bnm pc de çok eski ama ne kasma yaşıyorum ne başka sorun
ben sistemi birden yükseltme taraftarı değilim elverdiği ölçüde elinizdeki sistemi sonuna kadar kullanmalısınız benm işlemci celeron
aşırı yüklenince yavaşlıyor die inteli neden karalıyım kardeşim bu işlemcinin verceğinden falasını istemek ne kadar mantıklı biraz düşünüp konuşsak daha iyi olacak sanırım
insanlar pc nin durumunu bilmedikleri için ya windowsu kötüler ya ramini kötüler yada işlemciyiaynen katılıyorum
en ucuza toplanan sistemler bile şu günkü teknolojik gelişimler sayesinde gayet yeterli olmaktalar ama kullanmayı bilmezsen
sana phenom versek nolur saygılar
pc yi çöplüğe çevir harddiski fulle ram i doldur sonra windows ne yapsın işlemci ne yapsınarkaşım önce sistemine bi bakacaksın
bilgisayarı kullanmak yetmez
bilinçli kullanmak önemli
sistemine iyi bakki seni üzmesinbnm pc de çok eski ama ne kasma yaşıyorum ne başka sorun
ben sistemi birden yükseltme taraftarı değilim elverdiği ölçüde elinizdeki sistemi sonuna kadar kullanmalısınız benm işlemci celeron
aşırı yüklenince yavaşlıyor die inteli neden karalıyım kardeşim bu işlemcinin verceğinden falasını istemek ne kadar mantıklı biraz düşünüp konuşsak daha iyi olacak sanırı