arkadaşlar masaüstü pcnin işlemcisini söktüm macun sürmek için tekrar yerine taktım fakat sanırım işlemcinin altındaki o iğneler var ya onlar eğilmiş tek tek düzeltmeye çalıştım ve oturttum sanırım neyse fan ı filan da yerleştirdim fakat bilgisayar açılmıyor :) olay şu ki açılırken Biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip diye ses geliyor 2 3 saniyelik 4 5 saniye durup tekrarlıyor kendini, fakat bunun ramini başka bilgisayara taktığımda çalışıyor, bu bipleme sesi ramden sanıyordum ama kafam karıştı sizce sorun neyden olabilir, ram slotlarını değiştirdim yine aynı...
işlemciyi söktüm ve kasadan ram hatası gibi Biiiip
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
258 mesaj
işlemcin babayı yemiş üstüne bi soğuk su iç, sen o iğneleri düzeltim derken iyice s*çmışın işlemciye yaa kardeşim işlemcinin iğneleri ile oynanırmı yaa ben dokunmaya bile kıyamam, sen s*çmış batırmışın işlemciyi çöpe at yada oyuncak falan yap sıkılımca oynarsın
Son Düzenleme: nms333 ~ 18 Ağustos 2011 05:06
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
164 mesaj
rahatlığından rahatsz oldum desem ? başka yardm edebilecek yok mu ?
Aliminyum katmana bastırmadıysan veya cpunun iğnelerini çekmediysen yanma ihtimali düşüktür.Sorun ramde değil.Sorun büyük ihtimalle anakartta elinizdeki psu dışında başka bir psu ile deneme şansınız var mı ?
Not:Merak ettim cpuyu yerine oturturken cpu yuvasının yanındaki demir çubuğu kapattınız mı.Onu kapatmadan cpu çalışmaz. ;)