İŞLETİM SİSTEMİ DEVAMLI TEKRARDAN BAŞLIY

HPQ-User
12-04-2008, 23:07   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

mensat sormuş:
MERHABALAR.İŞLETİM SİSTEMİN WİNDOWS XP DEVAMLI OLARAK YENİDEN BAŞLIYO.BİLGİSAYARIN KASASINI AÇTIĞIMDA MASAÜSTÜ GELMEDEN DEVAMLI BİLGİSAYAR TEKRARDAN BAŞLIYO.ACABA NEDENİ NEDİR ? VE NASIL KURTULABİLİRİM?

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
1 GB DDR2 VERİTECH RAM
ASUS LGA 775 ANAKART
160 GB HDD
CORE 2 DUO 2.2 GHZ
O/B EKRAN KARTI

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 2.0.50727)

mayata
13-04-2008, 16:26   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
105 mesaj

bilgisayarı güvenli modda açmayı dene.bunu yapman için bilgisayar
açılırken (siyah ekranda) f8 tuşuna bi kaç defa basıp çek.karşına gelen seçeneklerden güvenli mod sçeneğini seçeneği üzerine gelip entere bas.
karşına bi menü daha çıkacak.onada evet seçeneğini tıkla.daha sonra bilgiayarında virüs taramasından geçir.en son yüklemiş olduğun program vs.varsa kaldır.şayet güvenli modda da açmazsa bilgisayarını formatlamayı dene

neverofnever
13-04-2008, 16:48   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
507 mesaj

İşletim sistemi dosyaları hasar görmüş olabilir.Bendede aynı hata olmuştu ; Bilgisayarıma virüs girmişti ve birdaha yeniden başlattığımda bilgisayarım sürekli yeniden başlıyordu. vede ben güvenli modda bile girememiştim.Açılışta güvenli modda gir.Güvenli modda girebildiysen bilgisayarını virüs taramasından geçir.Eğer giremediysen bilgisayarını formatlayabilirsin.Yalnız,format hemen tercihim değildir koruyabilirsen verilerini koruyup işletim sistemini tekrar yükle.

Son Düzenleme: neverofnever ~ 13 Nisan 2008 16:49