slm arkdaşlar herksein vista ile xp yi aynı pcde kurup görmemesi üzerine araştırıp buldum alıntı ama işe yarar bunlar.
1. OLARAK XP Yİ KURUYOZ İSTEDİĞİMİZE KURARIZ HİÇ BİR İLGİSİ FALAN YOK BUNUN NEYSE BEN D YE KURDUM VE DRİVER NE VARSA YÜKLEDİM ARDINDAN ACRONİS TRUE IMAGE İLE YEDEKLEDİM
2. OLARAK VİSTAYI C YE KURDUM TÜM DRİVER FALAN NE VARSA KURUP sistemimizi de yedekleyip (acronis var çok süper bu iş için)
SADECE VİSTA GÖZÜKÜOR ORDA XP YOK
HEMEN VİSTAMIZI AÇIP BİLGİSAYARIMA SAĞ TIKLIYOZ VE ORDA GELİŞMİŞ FALAN YAZIYOR BEN ARKDAŞTA YAPTIĞIM İÇİN PEK AKLIMDA TUTAMADIM NEYSE ONA GİRİP İŞLEMCİ VE BAŞLANGIÇA GİRİYORUZ ARDINDAN İŞLETİM SİSTEMLERİ MENÜSÜNÜ GÖSTERME SÜRESİ VAR O VİSTADA 0 DIR ONU 30 YAPIP RESETLİYO BU KADAR
KOLAY GELSİN EMEĞE SAYGI LÜTFEN
işletim sistemleri menüsü
cye xp dye vista yada dye xp cye vista kurup 2 işletim sistemi olarak kullanamyı bizde biliyoruz bende cye hem xp hemde vistayı kurmayı gösteriyosun sandım öyle bişey olmazda ondan.
Zaten cye birini dye diğerini koyunca açılışta işletim sistemleri menüsü gelip sana hangisini açman gerektiğini soruyor.Ben bunları niye anlattın anlamadım.
yaw deli etmeyin beni yine adamlar ne dior bi bakın
https://www.chip.com.tr/forum/d- ... acilmio_t30015.html
alın lam illa deli edicekler
Hamza coşma.
Cye vista Dye xp kurunca açılışta hangisini açmak istediğini sorar.Sen niye böyle milletin kafasını karıştırıyon.
Sen daha şifreni bilmiyonmu aslında senin hiç şifren olmadı dimi.
asıl sen coşma gökhan
sen bilip bilmeden yorum yazmasan böle karışıklıklar olmaz
ayrıca senlede borgayı bir çarparım 5 gb ddr3 (daha çıkmadı)
çarrmışa dönersiniz yarına kadar yokum
ortalığı bi karıştırıosunuz başka yok
Zuhahahahha hamza alem adamsın ya.
Biz arkadaşta cye vista dye xp kurup denedik sen merak etme bi tarafımızdan uydurupta söylemiyoruz.
Hamza coşma chip forumları yangelip yatma yeri değildir 5gb ddr3 belleğinide al git
bak gökhan tepemintasını arttırma sıktıracan topuğuna
Hehe hamza alemsin ya.
Mafyamısın olum sen niye coşuyon bukadar.Dünyayımı kurtaracan.