Slm arkadaşlar pcmde iso assassin's creed war yaklaşık 6.42 gb ve bunu yüklemeden 2 dvdye yazabilir miyim?
başka bir bilgisayarda yüklemek için Anlatrsanız çok sevinirim...
İyi günler
iso Assassin's Creed 2 DVD ye yazmak
winrar'la dosyaları sıkıştırıp parçalra bölüp 2 dvd'ye aktarabilirsin kardeşim
çok saol ancak winrarla sıkıştırmam için hdd de bir yere çıkarması gerek bunu yapmadan 2dvd ye yazmanın yolu var mı acaba
Ama iso olarak olduğunu söylüyor.Eğer DVD aygıtın kaliteli ise tek DVD diskete yazabilirsin.
HİPNOZUMwinrar'la dosyaları sıkıştırıp parçalra bölüp 2 dvd'ye aktarabilirsin kardeş
burda kime sorsam çift katmanlı dvdleri tek olarak bulamazsın ancak alsancakta bulabilirsin diyorlar.o kadar yolu çekmemek için hazır evde boş dvdler var diye onlara yazmayı düşünüyorum...
buyur yeniledim
download: http://www.indirbir.com/iniyoor-quick_zip_3.02_17110.htm
bu arada sen izmirli olmalısın hemşerimsin anlıcagın
Ozaman disk kopyala seçeneği ile arabelleğe almasını sağlayıp senden ilk diski yazıp ikinci diski istemesini bekleyeceksin eğer yaparsa bir dene yoksa mecbur bilgisayara açacaksın dosyaları
ANL_93burda kime sorsam çift katmanlı dvdleri tek olarak bulamazsın ancak alsancakta bulabilirsin diyorlar.o kadar yolu çekmemek için hazır evde boş dvdler var diye onlara yazmayı düşünüyorum...
yaa öylemi burda insanın en azından bi hemşerisi olması güzel çünkü yeniyim forumda
YasarSOzaman disk kopyala seçeneği ile arabelleğe almasını sağlayıp senden ilk diski yazıp ikinci diski istemesini bekleyeceksin eğer yaparsa bir dene yoksa mecbur bilgisayara açacaksın dosyalarıgerçekten çok saol ama biraz daha açabilir misin konuyu
hoş geldin aramıza kardeşim ozaman bi hemşerim olarak
Demek istedimki senin bir isoyu direk olarak CD den CD ye direk yazabilmen için ya aynı derece boyutta CD olacak yada mecbur dosyaları bilgisayara açacaksın ve ordan yazacaksın.Ama diğer bir ihtimalde şudur eğer disk kopyala yoluyla kopyalanacak diski takarsın sürücün o CD deki bilgileri ara bellek yani geçici belleğe alır sonra senden boş diski takmanı ister sende takarsın yazmaya başlarsa ikinci diskide ister senden eğer yazmazsa başka çaren yok.
ANL_93gerçekten çok saol ama biraz daha açabilir misin
YasarSDemek istedimki senin bir isoyu direk olarak CD den CD ye direk yazabilmen için ya aynı derece boyutta CD olacak yada mecbur dosyaları bilgisayara açacaksın ve ordan yazacaksın.Ama diğer bir ihtimalde şudur eğer disk kopyala yoluyla kopyalanacak diski takarsın sürücün o CD deki bilgileri ara bellek yani geçici belleğe alır sonra senden boş diski takmanı ister sende takarsın yazmaya başlarsa ikinci diskide ister senden eğer yazmazsa başka çaren yok.ok saol anladm
senin sorunun cevabı bu olabilir mi forum.donanımhaber den alıntıdır
Çeviridir, test edilmiştir)
ASSASSINS_CREEDa ve ASSASSINS_CREEDb adında 2 klasör yaratın.
Bunlar için kullanacağınız Label'lar hem Disk 1 hem de Disk 2 için "ASSASSINS_CREED" olacak.
Tüm dosyaları ilk klasöre (ASSASSINS_CREEDa) kopyalayın,
sonra Data4 & Data5 cab dosyalarını ikinci klasöre (ASSASSINS_CREEDb) TAŞIYIN,
ardından System, Support ve Patch klasörlerini, ikinci klasöre KOPYALAYIN,
her iki klasördeki (yani ASSASSINS_CREEDa ve ASSASSINS_CREEDb klasörleri) dosyaları ayrı ayrı yazdırın ama kesinlikle "ASSASSINS_CREED" label'ını kullanın.
Kurulum sırasında sizden diskler şu sırayla istenecek Disk1-Disk2-Disk1
saol majik daha önce bu konuya bakmıştım ama yine pcye çıkartmak gerekiyor iso dosyasını ondan böyle bir konu açmıştım...
Kardeşim izmirli misin nerde oturuyorsun alsancağa gitmene gerek yok çift katmanlı dvdler kipada da var, bimekste de.
Alcohol %120 programıyla imaj dosyasını mdf ye dönüşütürüp md0 ve md1 şeklinde biri 4 gb diğeri kalan kaç gb ise onları ayrı dvdlere yazarsın ama yüklerken harddiske kopyalmaan gerek
tamam sorun çözülmüştür.ingilizce sitelerden bulduğum bilgiler doğrultusunda hem assassin's creed'i (2 DVD) hem de rainbow six vegas 2 (Tek DVD) oyununu dvdlere yazabildim...
ANL_93tamam sorun çözülmüştür.ingilizce sitelerden bulduğum bilgiler doğrultusunda hem assassin's creed'i (2 DVD) hem de rainbow six vegas 2 (Tek DVD) oyununu dvdlere yazabildim...nasıl yaptığını anlatabilirmisin. aynı sorun bendede var
6gb lık rar. parçalara bölünmüş bir oyun. oyunu rar da n çıkartıp 2 dvd ye yazmak istiyorum. dvd ye yazdığımda başka bir pc ye takınca dvd den yükleme yapabilmek istiyorum. ama beceremedim
İmaj dosyası bile olsa winrar ile direk dvd'ye kayıt yapılailir. Dosyayı seçip arşive ekle dedikten sonra yol olarak DVDRW'ı seçer boyutu da otomatik algılatırsan ilk dvd dolduğu zaman senden sonrakini ister takar devam edersin, olur biter. Hızlı bitmesini istersen sıkıştırma yöntemini sıfıra eşitletsin hem de makinen yorulmaz. Tek sıkıntısı DVD den direk kurulum yapamazsın.
arkadaşlar ben bunu anlamadım bende rainbow6 vegas 2 yi aldım kopya olarak satın aldım yüklreme de hata veriyor nasıl yüklüyecegim 2DVD diye image dosyası var tıkladıgımda nero açılıyor ve burn die uygulamaya gidiyor ve de setup a tıkladım hata veriyor işte lütfen YARDIM yükleyemedim :S
setup a tıkladıgımda(Could not retrieve installation folder! Installation will be aborted.) diye hata veriyor 2 dvd verdiler bana ilkinde 1.03 patch,setup ve 2DVD dosyası var ikinci dvd de ise parça parça 21 tane dosya var lütfen YARDIM!!!!!!!