selam ,
Iso file nedir? Bu dosya nasıl açılır? imgburn'ü kullanarak açılacağını okudum. Bu programı nasıl kullanıyoruz. Çalışma prensibi nedir? DVDmin içinde iso formatında bir program var. Nasıl yüklüyeceğim bunu*?
Yardımızı bekliyorum...
selam ,
Iso file nedir? Bu dosya nasıl açılır? imgburn'ü kullanarak açılacağını okudum. Bu programı nasıl kullanıyoruz. Çalışma prensibi nedir? DVDmin içinde iso formatında bir program var. Nasıl yüklüyeceğim bunu*?
Yardımızı bekliyorum...
iso formatı cd\dvd nin kalıp dosyası halidir.ben sana ultraıso programını öneririm.ıso dosyasını açarsın açarken triali seçersin dosya açılınca dosyaları masaüstüne sürükler kulanırsın.
iso kalıp dosya formatıdır.
sanal cd romların okuyacağı dosya format
iso nrg vb.
Bence Daemon-Tools programını yükle, yükledikten sonra restart isteyecek, yap, kuruluma devam et, bittikten sorna aşağıda şimşek çıkacak saatin orda simge şeklinde, oradan mount image de, iso dosyanı seç, böylece o dosya sanki başka bir dvd sürücün varmış gibi çalışacak.
Dvd'den dosyaları masaüstüne kopyaladım. imgburn'ü açtım. Ama boş bir dvd yerleştirmediniz diyor. Ben bu isoları nasıl açıcağımı anlamadım. Ayrıca açıcağım program yaklaşık 3gb. deamon-tools'u kullanmak biraz hamallık mı olur?
http://www.yazarblog.com/2008/12 ... llanlr-resimli.html
Burda deamon tools'u nasıl kullanıcağınız yazılmış.
winzip, winrar, 7zip. iso acma programlari vs vs acmak icin icindekileri cikartmak yani.
Nero, imageburn, clonecd vs vs tonla programda iso dosyalarini yazmak icin.
iso dosyalarını daemon tools ile acabilirsin ayrıca acıp duzenlemek istiyorsan weya ıso dosyası yaratmak ıstıyorsan en basıt we turkce wersiyonuda olan power iso programını indirebilirsin ztn programı kurunca ıso dosyaları cd simgesine donusecek cıft tıkladıında bizzat program acacak