arkadaşlar 6.-7. iso yazma girişimim,iso win 7 yazmaya calısıyorum,3-5 tanesi hatalı olabilir ama son yazdıklarımı düzgün yaptıgımdan eminim ashampoo 6.0 la yazdım ve yine olmadı yine olmadı..Cd boşken okuyor iyi-güzel,fakat yazdıktan sonra ne boot edebiliyorum ne normal okutabiliyorum pc acıkken sıkıldım sahiden,sorun dvd driverımlamı ilgili nedir sorun anlamıyorum yardımcı olursanız sevinicem..
İso yu dvd'ye yazma
Cd ye değil dvdye yazman lazım belki bundan dolayı hata alıyorsundur.
konuya yanlış yazdım dvd işte..
Daha güncel bir programla deneyin Ashampoo 6.0 eski bildiğim kadarıyla.Ashampoo Burning Studio 10 ya da 2010la deneyin.
kb3 le çocuk oyuncağı tabi pardus kulanıyosan
programla alakalı olduğunu sanmıyorum,varmı alternatif fikri-önerisi olan?
arkadaşlar 6.-7. iso yazma girişimim,iso win 7 yazmaya calısıyorum,3-5 tanesi hatalı olabilir ama son yazdıklarımı düzgün yaptıgımdan eminim ashampoo 6.0 la yazdım ve yine olmadı yine olmadı..Cd boşken okuyor iyi-güzel,fakat yazdıktan sonra ne boot edebiliyorum ne normal okutabiliyorum pc acıkken sıkıldım sahiden,sorun dvd driverımlamı ilgili nedir sorun anlamıyorum yardımcı olursanız sevinicem..elindeki iso bootablemı ona eminmisin.
https://www.chip.com.tr/forum/win-7-dvd-ye-yazma_t179124.html
buradan anlatım var.
yok arkadaşlar bugün içinide açtım bakmaya calıstım ettimde okuyucuya ulasamadım tam,napsam bilmiyorum servis falanda ugrasmak istemiyorum.yapamıycagımız birşeymi yani nedir bu öncedende okurdu genel herkesin söylediği gibi.Sinir olmayada basladım arkadaslar.
seni
dvd yazıcınmı bozuk
yoksa iso dosyanmı.
bilmiyorum boş cd yi okuyor,yazdıktan sonra görmüyor özürlü..diger dvdler içinde geçerli bu sanırım,he bu arada iso'yla ilgisi olduğunu sanmıyorum....
seni dvd yazıcını markasını vede modelini yaz belki
Firmware
güncellersen düzelir
Supermulti SecurDisc diyor,ayrıntılı bilgimi istiyorsun tam anlamadım bu arada msn adresim : [email]elessarberke@hotmail.com[/email] daha yakından yardım etmek istersen bekliyorum üstad
heh buldum sanırım dvd nin marka ve modeli şöyle yazıyor : HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H55N
bulup güncelledim,seslerde falan hareketlilik oldu bi heyecanlandım ama ilerleme yok hala deniyorum takıp takıp üfleyip üfleyip..
usebiden nasıl yapılır forumda ara veyeda internete ok
seni dvd yazıcıyl sorunu cözene kadar bir usb parası gidecek okdar dvd falan
nedersin.
aynen hocam usb alıcam aynen hem bida bu sıkıntıları yaşamam,herşey için teşekkür ederim bu arada
Ben bütün kalıp dosyalarını sanal sürücüye yollar; diski kopyalarım. Yaşadığım badirelerden öğrendim.
Alcohol 120% kullan. Diğer yazım işlemleri içinde InfraRecorder kullan derim.