Vista Home Basic Sistemimde Asp ıle ılgılı Sayfalar hazırlamak ıstıyorum.
FakaT İSS Kurulu degıl..
1-Nasıl kurabılırım.?
2-Kurduktan sonra nasıl calısıp calısmadıgını anlayabılırım?
3-Calısmadıgı taktırde, neler yapmalıyım calıstırmak için?
Vista Home Basic Sistemimde Asp ıle ılgılı Sayfalar hazırlamak ıstıyorum.
FakaT İSS Kurulu degıl..
1-Nasıl kurabılırım.?
şimdi oncelikle vista denetim masasına git ordan ununstal kısmından windows bişeni ekle kaldıra tıkla ordan internet information secviceye tıkla acılsın içi sonra ordan istediklerini kur web services kısmında asp ve asp .net i acmayı unutma (bütün bunları yaparken vista dvd si takılı olsun benzamanında dvdsiz denemeiştiom olmamıstı) daha sonra gerekenleri sectikten sonra ok'e tıkla tamamdır
Fakat Bilgisayardan Manage komutunu calıstırdıgımda , ISS ıle ılgılı hıcbırsey gostermıyor..Ben baska DOSYA altında ıslemlerımı yapmak ıstıyorum ama, klasor degıstıremıyorum..
INETPUB da kalıyor sureklı..
Vısta Home Basıc.
ayrıca net framework 3.0 yüklü olmsı lazım vista için...
frkn_uaayrıca net framework 3.0 yüklü olmsı lazım vista için....net framework zaten kurulu...
http://www.gurkancelik.com/03.01 ... erisim-izinleri/194
gayet başarılı bir anlatımı war
yeni aldigim bilgisayarimda C dizininde windows vista home basics in kopyasi var. fakat elimde cd si yok . IIS kurulumunda cd istediginde bilgisayarda ilgili klasoru gostersem kurulumda sorun olur mu ?
baykaraVista Home Basic Sistemimde Asp ıle ılgılı Sayfalar hazırlamak ıstıyorum.Vistada IIS Home Premium ve üstü için geçerlidir.FakaT İSS Kurulu degıl..
1-Nasıl kurabılırım.?
Home Basic'te IIS bulunmamaktadır.