Arkadaşlar ttnet gibi servis sağlayıcılar girdiğimiz sayfaları takip ediyor mu?Ya da bunları istatistiksel olarak takip eden kurumlar var mı?Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
ISSler Girdiğimiz Siteleri Görebilir mi?
IP gizlemede şöyle bir durum olabilir.
IP gizlediğinizde IP adresiniz başka bir ülke veya ne ise. Olarak ttnet sunucularına kayıt olabilir.
Fakat eğer uğraşırlarsa sizi yinede bulabilirler.
Pek emin olmayarak söyledim. Fakat Sizi isterlerse bulabilecekleri konusunda eminim.
Fakat çok iyi gizleniyorsanız. Yani iyi bir hacker sanız. Sizi ancak iyi bir hacker yakalar.
Niye sorduğunuzu merak ettim. İllegal işleremi girişiceksiniz:D?
IP gizlemede şöyle bir durum olabilir.Hayır
IP gizlediğinizde IP adresiniz başka bir ülke veya ne ise. Olarak ttnet sunucularına kayıt olabilir.Fakat eğer uğraşırlarsa sizi yinede bulabilirler.
Pek emin olmayarak söyledim. Fakat Sizi isterlerse bulabilecekleri konusunda eminim.
Fakat çok iyi gizleniyorsanız. Yani iyi bir hacker sanız. Sizi ancak iyi bir hacker yakalar.Niye sorduğunuzu merak ettim. İllegal işleremi girişiceksiniz:D?
Birde sanki çok iyi hizmet verdikleri gibi babama bilgi veriyorlar.Birde ben gizli gizli oynuyordum çıktımı yalanım.Ttnet yüzünden birde azar işit.Gerçekten ilginç bir durum. Hiç tahmin etmezdin dimi.
TTneTle herşey mümkün sloganımızla devam.Düşünsene başka birinin babasına da sizin oğlunuz çok adult içerik seyrediyor dediklerini :D
;Vah çocuğun haline:D
Gerçekten ilginç bir durum. Hiç tahmin etmezdin dimi.İşte bende artık o yüzden İE8deki İnPrivate modundan giriyorum.Yani ben o an ne diyecemi bilemedim.Ne alaka.Hiç aklıma gelmemişti.Bu benden bir anekdot İnşallah sizin başınıza gelmez.Düşünsene başka birinin babasına da sizin oğlunuz çok adult içerik seyrediyor dediklerini :D
;Vah çocuğun haline: