Marmara'da 4.4 şiddetinde deprem oldu. Hisseden var mı?
İstanbul'da depremi duyan var mı?
Ben İzmitte oturuyorum, hissettim
Evet hissettim.10 saniye kadar sürdü sanırım.
4.4 şiddetinde imiş.Geçmiş olsun arkadaşlar.
Ben forumda gezerken hissettim.Koltuk ve masa dedim noluya yahu.Karşımda kanepede annem oturuyor idi.Dedim anne deprem oluyor sende hissettin mi?Yok diyerek başını salladı.Işığa baktı birşey olmadığını fark etti.
TVden görünce haberi: " Doğruymuş,ben hissedememişim" dedi.
Benim bulunduğum bölge,biraz daha sert zemine..
Neyse çok şükür atlattık.Haydi geçmiş olsun hepimize.Korkacak birşey yok çok şükür.
Marmara denizinde olmuş 4.4 şiddetinde. Geçmiş olsun herkese. İstanbulda olmadığımdan hissetmedim ama akrabağların yarısı orda olduğu için telefon trafiğinden olayı yaşamış kadar oldum :))
Mersinde oturuyorum denize mesafe yaklaşık 40-50 mt. civarında 5.0 şiddetinde deprem olmuş hissetmedik nedense.
http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/lst4.asp
ben hiçbişey anlamadm valla, restorandaki arkadaşlar aradı dedi ugur sallandık olm diye, şişeler bardaklar falan oynamış :)
bende pc basındaydım tam altmda ucuzluk merkezi var amcam dükkanı kapatırken kepenkleri indirince butun oda titriyor mübarek..bende oyle sandım ilk baktım devamı kesilmiyor butun ewe titresim yayıldı anaaa gidiciyiz dedim de bişi olmadı Allah tan :D bide kac senedir buyuk marmara depremi vs diolar insan kıllanıyor..