Bildiginiz üzere mynet ve sobee eslıgınde ikv adında bır oyun cıkardılar mevlut dınc ve ekibi guselde oldu sızden ıstegım bu oyun hakkındakı dusuncelerınız sımdıden ıyı yada kotu yorum yapan arkadslarasa tskr ederım
İstanbul Kıyamet vakti hakkındakı yorumlarınız
ikv güzel bir oyundur diyemem ama türk yapımı türkçe içerikli online oyunlarında en anlamlısı konu içeriği itemleri vs hepsi güzel son olarak derindeki sır diye bir bölüm eklentisi yaptıki onun içinden sağ çıkmak şifacısız asla :D tavsiyem online oyun oynamak istiyorum diyorsan onu oyna....
aslında güzel oyun bağımlılık yapıyo ama eksik noktalarıda çok ayrıca sanki oyun kurucuları hiç oyunu önemsemiyp gibi sanki hiç bilgi wermiyola oyuncuları önemsemiyola daha doğrusu ama oyun gelişme aşamasında olduğu için exik şey çok
Oyunu 1 sene önce oynamaya başladım halada oynuyorum :) oyun Türk yapımı ve oynadığım en iyi oyunlardan biri..
İkv Meran oyuncusu :)
arkadaşlarbu aralar online oyuna başlamayı düşünüyorum sizce bu oyun basşlamaya değer mi roleplay ön planda mı bu oyun
ben 1 seneyi aşkın süredir oynuyorum gerçi son zamanlarda çok fazla güncelleme olmadığı için takip etmiyordum...derindeki sır yayınlanmaya başlayınca yeniden aktif olarak oynamayı düşünüyorum...
karakter adı : luciferr
seviye : 39 büyücü...
herkese ii oyunlar...
oyun gerçektten çok güzel :D ama orda biri bnm charımı çaldı "rebuplicoffb" isimli oyuncu kuklacıda görürseniz küfür edin:D:D