www.cilginteen.com
hepinize tavsiye ediyorum..
işte aradığınız site..
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Forum tarzı siteler günden güne artıyor.Ama sitelerde paylaşım güzel oluyor.Bide üyelik istmeseler.
ama üye olmazlarsa siteler sömürülüyor adeta ayrıca üye olması öle uzun bi işlem de deil :) yorumlarınızı beklerim siteyle ilgili..
Güzel ama chip form a alıştığım için biraz değişik geliyor.
yinede güzel.
teşekkr ediyorum yorumun için stimulate :)
elvis32bir şey değil aslii_19; rica ederim; şey biz de yorum yapmıştık da arada kaynamayalım diye şey ettim :))Ya biz ya biz
Evet evet..!!
Sizin formunuz da çok güzel gerçekten..
Üye sayınız her geçen gün artarken paylaşımlar artarak artsın dilerim..
[Teşekkür edersen ki "rica ederim" yazmasam ki..Sen yine rica ettiğimi düşün lütfen aslii_19..:))]
cu_gs7 teşekkür ediyorum bu sanal alemdi ilk denememdi bu site yine de başarılı olduğumu düşünmekteyim :) ya siz
tebrikler moderatörlük yababilirim zamanım var diğer arkadaşlarla aynı fikirdeyim
siteye üye ol ve üye olduğun adını yaz buraya görüsebiliriz
Şöyle bir turladım sitenizi. Hiç fena değil.
tsekkur ediyorum fkat aranızda logo design edebilecek varsa görüşelim ya benim bi sorunum vardı logoyla ilgili
kullanıcı adım nukanta aslii_19
Forumunuz güzel ama bana çok kalabalık geldi yani konu bakımından çok fazla.
Forum kirliliği oluyor çok fazla başlık olunca ve onun için çok mod alman lazım. Tabi alacağın adamlarda iyi olması lazım.
Sağlam adamlar alırsan forumun daha uzun süreli ve daha iyi bir paylaşım alanı olur.
Örnek olarak sana bizim forumu önere bilirim.
Sizin paylaştıklarınızla bizim ki farklı ama yinede fikir alma bakımından yardımcı olabilir.
Ama forumun gayet güzel forumtr gibi bişey yapmayı başarırsan çok tutar..
elvis32bu forumla ilgili özel konuları özel yoldan halletseniz, boşuna konu güncelleniyor.katip fena kızdı konuyu kapatalım arkadaslar [:I]