KARDEŞ BELEŞ İSTİYORSAN OTUR KENDİ WİNİNİ KENDİN YAZ:)))))))))))))9
işte böyle windows istiyom
bunun için microsoft un windows kodlarını açması gerekiyor buda imkansız.
microsoft bedava linux yapmayacak haberiniz olsun.ayrıca microsoft un açık kaynak kodlu bir işletim sistemi yaptığını duymuştum.alfasını bulursam chipe koyarım belki.adıda singularity.belki bbiraz araştırıyım bilgi bulurum belki biraz.
arkadaş nasıl eklenir bilmiorum bni ekleyn lütfen
Web tasarımı ile ilgilenenlere forum betiğinin en iyisi nedir diye sorsam cevap Vbulletin der. Neden Vbulletin?? Çünkü yüzlerce maaşlı çalışanı var. Ve bu hizmet ücretli olmak zorunda. Tıpkı Microsoft firması binlerce çalışanına maaş verdiği gibi. Beleş olsa bu adamlara maaş nasıl verilecek ve bu işten kar nasıl olacak??
emrah33Web tasarımı ile ilgilenenlere forum betiğinin en iyisi nedir diye sorsam cevap Vbulletin der. Neden Vbulletin?? Çünkü yüzlerce maaşlı çalışanı var. Ve bu hizmet ücretli olmak zorunda. Tıpkı Microsoft firması binlerce çalışanına maaş verdiği gibi. Beleş olsa bu adamlara maaş nasıl verilecek ve bu işten kar nasıl olacak??helal olsunteeee 2004 ün konusunu güncellemişsin.
başarılarının devamını dilerim
ReactOS beleş windowstur diyebiliriz. Windows için olan neredeyse tüm programları bu da açabilir tek farkı tamamen beleş olması :)
web sitesi www.reactos.org
beleş oldumu da o windows olmaktan çıkar.iyice suyu çıkar
Şu an işletim sistemini bedava isteyen ilerde Bedava F50 Ferrari de ister :=) Biraz ıkının, para kazanın elinizde para tutun, sonra gidip hakkı ile alın. Çünkü hayatta hiçbirşey kolay değildir ve kendi kendine oluşmamıştır. Bir bilgisayar uzmanı bile uzman olabilmek için bir çok şeyini feda etmiş bir insandır. Yani bırakın bu bedavacılığı. Biraz üretimci olun. Çok isteniyorsa program ve işletim sistemleri konusunda uzman olanlar zaten Linux kullanıyor olacaklardır bu konu karşısında. Ama unutulmamalı ki Windows tarzındaki para ile satılan işletim sistemleri de alın teri ile yapılmakta. Acaba hiç düşündünüz mü kaç insanın karnı doyuyor ve kaç insana iş imkanı sağlıyor ? Yakında beleş devlet de isterseniz şaşırmam yani :=)
home basic ultimate gibi ayrı ayrı paketler almak yerine tek bir paketin alınması ve kullanıcının PC yi kurarken bunu seçebilmesi ve bu seçimin memnun kalınmadığında format benzeri bir yöntemle değiştirilebilmesi
süper yöntem
İşletim sistemi bedava olmalıdır. İşletim sistemlerini üretenler, çeşitli kuruluşlarca desteklenerek para ihtiyacını ortadan kaldırır. Zaten Microsoft, kendi işletim sistemindeki programları ters mühendislik açısından zorlaştırmak için programlarına ayrıca kodlar ekliyor.</
Şu an işletim sistemini bedava isteyen ilerde Bedava F50 Ferrari de ister :=) Biraz ıkının, para kazanın elinizde para tutun, sonra gidip hakkı ile alın. Çünkü hayatta hiçbirşey kolay değildir ve kendi kendine oluşmamıştır. Bir bilgisayar uzmanı bile uzman olabilmek için bir çok şeyini feda etmiş bir insandır. Yani bırakın bu bedavacılığı. Biraz üretimci olun. Çok isteniyorsa program ve işletim sistemleri konusunda uzman olanlar zaten Linux kullanıyor olacaklardır bu konu karşısında. Ama unutulmamalı ki Windows tarzındaki para ile satılan işletim sistemleri de alın teri ile yapılmakta. Acaba hiç düşündünüz mü kaç insanın karnı doyuyor ve kaç insana iş imkanı sağlıyor ? Yakında beleş devlet de isterseniz şaşırmam yani :=)Hayır, bence öyle değil.
Arkadaşların bazıları doğru söylüyor bende katılıyorum bizde emek etseydik bizde program yazsaydık şimdi bizim kendi işletim sistemimiz olsa kötü mü olurdu mesela TR adında bir işletim sistemi olsaydı türkiyeyi temsilen.
Hayır, bence öyle değil.
Peki o zaman şunu da düşünelim, biz dışarıdan alıyoruz, paramız dışarıya gidiyor. Peki elimizde ne tuttuk ki bunu yapabilelim ? Crack, hack ve tüketim dışında ne yapıyoruz ? Bir Linux çıkarttık denildi, Linux bile olmadığı gerçeği var. Bende alır bir kaynak kodu üzerine bir kaç değişiklik yapıp adına Tük yapımı der kenara koyarım. Fakat Kaliteden bahsedilemiyor ise neden uğaşılsın ki ? Bir çok konuda eksiğimiz var bence bunlara focus olup düzeltmeli önce. Hoşgörüyü biz getirdik tekrar kazandırmalıyız mesela insanımıza. Yapılan hiç bir işten memnun olmayan bir topluluk haline gelmedik mi ? Her atılan adımda bir emek yok mu ? Siz bir yazılım olarak bakıyorsunuz, bunu yapanlar bir pazar payı ve emek olarak görüyor. Şimdi senin mesleğini bir başkası bedava yaptığında senin düşüncen ne olurdu ? Yazılım demek sadece sanal bir görsellik demek değildir. Bunları yazan uzmanlar da milyon dolarlık maaş alan insanlardan oluşmuyor. Bu bedavacılık yüzünden bir çok meslek bile artık rağbet görmüyor ki bırakın yazılım üretmeyi.