ne varsa bu caponlar yapıyo ha.Pes2008 süper oyun
Iste FIFA 2009
- 1
- 2
ya ben fifa 2007 yükledim ama içinde bütün takımlar yok acaba nasıl yaparım bi yol gösterirmisiniz
polatcan62Slm nedir arkadaşım? Msn mi bu? Bir fikrin varsa yaz. Slm nedir yaa?
ea sports yetkilileri pes gibi bir oyun yapamadıkları sürece,ne kadar görsel öğe ekleseler de boş ...
tugberk_91Slm nedir arkadaşım? Msn mi bu? Bir fikrin varsa yaz. Slm nedir yaa?Daha yeni üye olmuş alışır zamanla...
Aleykümselam arkadaşım
Crazy_SakaryaLiyanlışş bu fifa yaaa...ronaldinho milanda artıkk....ben bu oyunu oynamam arkadaş hatalı bu:):)katılıorum :D
bunlar adama kafayı yedittirirler daha 2008 deyiz daaaa bi durun 2009 girince yaparsınız oyununuzu bide adını 2009 koyuyolar
öyle böylede inşaallah bu diğer fıfa serilerinden güzel olur demi arkadaşlar baksanıza fıfayı ben 2000 yılından beridir oynuyorum ve takip ediyorum hep aynı azıcık gelişme var okadara onun dışıonda pek fark yok hiç bir serisinde . . .
FIFA09'un ilk pc videoları yayınlandı sitesinden bakabilirsiniz.
Oyun gerçekten grafik olarak süper.
Shader 3 kullanılmış. Güzel bir oyun için hi-spec graphics cards önermişler.
Kontrolleri de geliştirmişler. Klavyenin dışında mouse ile de oynanıyor.
Kişinin oynayışına göre 11 tarz var.
Yani klavyeyi kullanan kişinin futbol tarzı nasılsa takımı ona göre ayarlıyomuymuş neymiş. Tam anlamadım ama öyle bişey.
Birde hissedilebilir hareketler yerleştirilmiş.
30 lig varmış 30 tane lig var mı ki?
Oyun soundtrackı içinde de Harry Potter mi varmış ne
Gerisini de okuyun sitesinden.
Amaaaaaaaaaannn Fıfa 08i de umutla aldım 07 gibi fos çıktı
En iyi oynayış PES'te
Hep grafik hep grafik. Oyunu açıp da sanki Ribery'ye, Balili'ye aşık mı olucaz da futbolcuları manken edası verip tasarlıyorlar. Hani kötü değil de biraz oynanış, oynama zevki FIFA şevki versinler. Ancak o şevke EA tarafından ulaştırılmam üzerinden 6 sene geçti. Haliyle biz de Winning ve PES'e geçeli de aynı süre.. PES 3 - Pes 5, Fifa 2002, WE 7 - WE 10.
EA bu listeye FIFA 2009 ile ekleme yapacak mı?? Sanmıyorum.. Artık inanmıyorum
her sene bu zamanlar bir yalan fırtınası kopar futbol oyunlarında.. yok şöyle olacak yok böyle geliştirildi, yok yapay zeka adamı amuda kaldıracak, alır bakarsın sadece menü değişmiş bir iki ekleme yapılmış.
fifa bu yıl da fazla değişmeyecek sanırım çünkü resimlerdeki futbolcular hala kambur duruyor. fifanın pc versiyonu çizgi filmden öte geçemedi yıllardır.
Artık bişeyler değişmeli fifa hep aynı 3-4 senedir sadece manager mod için oynarım fifayı ben ama oynanış hasta ediyor 6-7 maç sonra insan çileden çıkıyor mesela kaleciler deli ediyo adamı 500 km hızla gelen topu sanki 5 yaşında bir çocuk atmış gibi rahatça yere bile düşmeden sektirmeden alıyor ayrıca şutlar ezber işi hep aynı yerlere gidiyor sanki 5 çeşit gol varda hep onları atabiliyorsun rezillik ayrıca rahat çalımda atamıyorsun adamlar söküp alıyor topu oysa pes te sağa sola çekerek bile adam çalımlayabiliyorsun bide ara pasları akıp gitmeli adamın önüne doğru oysa top biraz gidip duruyor daha çok şey var ama bu kadarı yeter 09 için
tuğberk koyduğun resimlerin bir kısmı FIFA 08den.
- 1
- 2