İşte GTA IV Gerçeği
HarİkA
Bu krizin bir benzerini bende evde geçirdim.
Hatta -plaçkastation- ya da -çöpbox- almayı da düşünmüyo değilim.
Bence de ..Q. rockstar!!!
dip not : Vtunnel olayına üşenenler üşenmesinler,izlemeye değer
En güldüğüm ve bu video da öğrendiğim gariplik ise oyunda AA(Anti Aliasıng) ayarlarının olmaması
İzlemeyen kalmasın güzel olmuş..+&%/ :D-
Dipnot: V tunnel olayını yapmayanlar DNS yi 208.67.222.222 veya 208.67.220.220 yapıp izleyebilirsiniz. Kolay gelsin.. :-D
Xnovaİzlemeyen kalmasın güzel olmuş..+&%/ :D-DNS olayına gerek yok aslında o biraz kasıyor onun yerine jacker 2 uygulaması hızlı ve ideal bir çözüm
Dipnot: V tunnel olayını yapmayanlar DNS yi 208.67.222.222 veya 208.67.220.220 yapıp izleyebilirsiniz. Kolay gelsin.. :-
hakkaten helal ya trajikomik işte tam
bu arada youtube için dns vs. ayarları neti yavaşlatıyor(bazı sitelerde) yaşar doğru demiş, şu yöntemi deneyin sizde:
Internet Explorer'dan Araçlar menüsüne ve ordan Internet Seçenekleri'ne girin. Bağlantılar sekmesinden Yerel Ağ Ayarları'na tıklayın ve "Otomatik yapılandırma komut dosyası kullan" seçeneğini aktifleştirip yandaki kutucuğa http://pac.byterelay.com/ yazın ve tamam diyin. youtube dahil tüm yasak sitelere reklamsız, ayarsız ve yavaşlamadan girin aynı yöntem firefox ve chrome'da da çalışıyor ancak chrome'da birazcık yavaşlama olabiliyor(tabi bu betayken öyleydi, şimdi nasıl bilmiyorum).
Malesef en yüksek ayarlarda oynatabilecek düzeyde bilgisayar yapılmadı bile :DD:D
10 numara bi video olmuş
açıkcası bende konsol almayı düşünüyorum.
tam oyun keyfi için atbikide konsol..pcde olmuyo bu işler..
İyiki para verip orjinal almamışım diyerek...=)
Daha önce başka konudada yazdığım gibi; ATİ HD 4850 kullanıcısıyım.. Oyun için çıkan yamayı ve atinin 8.12 driverınıda yükleyince Quad 6600 2.40 işlemciyle en yüksek çözünürlükte, orta detayda oynayabiliyorum. 512mb a kadar tabiyki ve görüntü x360dan farksız HD lcd ye bağladığım zaman hatta daha iyi diyebilirim,çok nadir ufak görüntü bozukluğu yerler mesela bulanık gibi olabiliyo oda geçiyor. Bi yama daha çıksa halolcak gibi..
Arkadaştada Zotac GTX 280 1 GB var en yüksek detaylarda sorunsuz oynuyor,aynı şekilde yama + ekran kartının son driver sürümü yüklü...
Yapana hll olsun
tam oturtmuş herşeyi süper y apmış
daha oyunun korsanı yaşadığım yere düşmedi
gelsin bakıcaz artık
:D
elaziglihakkaten helal ya trajikomik işte tamİşe yarıyor üstelikde hızdan kesinti yok.Güzel çözüm tşk.
bu arada youtube için dns vs. ayarları neti yavaşlatıyor(bazı sitelerde) yaşar doğru demiş, şu yöntemi deneyin sizde:
Internet Explorer'dan Araçlar menüsüne ve ordan Internet Seçenekleri'ne girin. Bağlantılar sekmesinden Yerel Ağ Ayarları'na tıklayın ve "Otomatik yapılandırma komut dosyası kullan" seçeneğini aktifleştirip yandaki kutucuğa http://pac.byterelay.com/ yazın ve tamam diyin. youtube dahil tüm yasak sitelere reklamsız, ayarsız ve yavaşlamadan girin aynı yöntem firefox ve chrome'da da çalışıyor ancak chrome'da birazcık yavaşlama olabiliyor(tabi bu betayken öyleydi, şimdi nasıl bilmiyorum).
İlerledikçe sorunlar artıyor bu ne ya oynamaktan zevk almıyorum artık hay gta4....
Recep BaltaşAnti Aliasing yoksa....Oyunun keyfi çıkmaz....PS3'te AA yoktu. PC'de de yoksa çok kötü...HD 4870 X2 ile deneyeyim bir ara.PC'de de AA yok, ayrıca oda yetmiyormuş gibi 9800GT OC'li kartla bile High ayarları açamıyorum, c2d e8400 ve 4gb ram var sistemde yine tam açılmıyor ve bize verdiğide çok ahım şahım grafikler değil hani. bunları duyunca sanırsın crysis ötesi birşey var...
Zaten rocstar açıklama yapmış.Sadece gelecekteki donanımlarla High düzey oynanabilir diye.Yani 4870 x2 bile çözüm değil.GTA serisi zaten ahımlı şahımlı grafiklerle gelmedi ama biz grafiğine değil senaryoya katlanıyorduk.Şimdi bu seri ile öyle berbat bir grafik ve hatalar gelmişki senaryoyu bile yaşayamıyoruz.Kısacası ben nihayet birinden %80 bitirilmiş save buldum da enazından bütün haritada dolaşabiliyorum.Görev yapmakmı? nerde görev yapacak grafikde yok akıcılıkda yok sadece dolaşıyorum
bende bi çöp box almalıyım :)
YasarSZaten rocstar açıklama yapmış.Sadece gelecekteki donanımlarla High düzey oynanabilir diye.Yani 4870 x2 bile çözüm değil.GTA serisi zaten ahımlı şahımlı grafiklerle gelmedi ama biz grafiğine değil senaryoya katlanıyorduk.Şimdi bu seri ile öyle berbat bir grafik ve hatalar gelmişki senaryoyu bile yaşayamıyoruz.Kısacası ben nihayet birinden %80 bitirilmiş save buldum da enazından bütün haritada dolaşabiliyorum.Görev yapmakmı? nerde görev yapacak grafikde yok akıcılıkda yok sadece dolaşıHigh de sorunsuz duraklamadan oynanıyor (isterseniz oynan sistemide bechmark değeriyle gösteririm) oyunda tüm değerler max. olarak, gelecekte çıkacak donanımla alakası yok yani afedersinizdeGörüntü güzel Assassins Creed deki gibi olmasada,arada bi yerler fuludan normalleşiyor uzaktaki görüntüler sonradan gelebiliyor... Yama ve ekran kartının son sürümüyle ilkine göre daha iyi.. =)
Son Düzenleme: arasad ~ 21 Aralık 2008 23:09
süper ÇöpBox ve Plaçkastation xD
...Q Rockstar :]