işte HD4870
http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=334&pid=5508
zaten stoklarda galiba :)
evet Reborn91'in dedigi gibi aglamamak elde degil 3600 mhz ne demektir aklımı kacırmassam iyi
Bekle benı 4870 gelıyorrruuuummm
Ben exa'dan sipariş verdim bile arkadaşlar.
Hayır nıye garıp olsun adamlar yapmış etıketını de koymuşlar gayet guzel
soulmyHocam ddr4 ü atlayıp direk ddr5 e geçilmesini nasıl değerlendiriyorsunuz.hızlarını alamadılar herhalbu arada exa'da 460ytl, hepsiburada'da 500ytl farkta fena degil hani
Son Düzenleme: uGuR.uK ~ 26 Haziran 2008 18:55
Ati gümbür gümbür geliyo tabi nvidia bos durur mu durmaz o da 1 milyar transistörlü 9900 GTS ve GTX le geliyo pazar baya karısıyo sizin anlayacagınız.Bende su an beklemedeyim 9900 GTX ve HD 4870 için
Ati giriş ve orta seviyede baya iddalı high end serileri için çift GPUlu modellerele etkili olmaya çalışacak
ebebe hebe lebe leb heeb
pardon dilim tutulduda.
Hemen HD3870 imi satiyorum ve bunu aliyorum.
Alternatifsiz kendinden tam 2 kat pahali olan nVidia kartlardan ustun performans ve goruntu kalitesi sunuyor.
3870 ler gddr4 kullanırken yeni çıkan 4850 neden acaba gddr3 kullanır ki?
off bu kart bende olacak varya
tardis3870 ler gddr4 kullanırken yeni çıkan 4850 neden acaba gddr3 kullanır ki?Çok fiyat farkı olmasın dıye..
4870'ın pahalı olmasının nedenı Gddr5 bellek kullanıyor olması.
Gddr4 ile Gddr3 arasında hız bakımından hıcbır fark olmadıgı ıcın Gddr4 su anda kullanılsa bıle extra masraftan baska bır sey degıl.. ATI çok akıllıca oynuyo..
tardis3870 ler gddr4 kullanırken yeni çıkan 4850 neden acaba gddr3 kullanır ki?dosstum ramlerin abartılacak pek fazla farkı yok önemli olan şeyle doku üniteleri çekirdek alanı paralel işlemci sayıları ve bellek bant genişliğidir