valla iphone 3g çok güzel ve karizma duruyor falan ama inanılmaz bir fiyata geliyor... bence gidip samsung i900 almak en mantıklısı... (en azından 16 GB kapasite var!)
İşte iPhone 'un fiyatı
- 1
- 2
artık Amerika dada öğrendiğim kadarıyla Amerikan vatandaşı olmadan alınamıyor.
sıkı denetim başlamış onca kacak işlemden sonra :)
sakarboyartık Amerika dada öğrendiğim kadarıyla Amerikan vatandaşı olmadan alınamıyor.bi amerikan vatandaşından rica edeceksin bir düzine alacak.öğretirsin derki bizim sülale biraz genişte herkes iPhone istedisıkı denetim başlamış onca kacak işlemden sonra :)
Niye Herkez Bizi Öpmeye Çalışıo Yaf....
tolu_enNiye Herkez Bizi Öpmeye Çalışıo Yaf....Çünkü Türk milleti öpülmeye müsait bi millet
Arkadaslar 69 ytl'lik aylik ucreti sanki karsiligi olmayan bir taksit gibi algilamissiniz. Telefonu aldiktan sonra sus diye tasimayi dusunuyorsaniz bilemiyorum ama eger ki konusma icin kullanacaksaniz duruma gore aylik belli bir ucretiniz olacaktir. 69 ytl'lik bir paket aldiniz kullanin. Doya doya konusun. Internet erisim paketi de olacak anladigim kadari ile. Bu ozelligi kullanin ve her yerden internete baglanin ve iphone uzerindeki safari browser ile internette dolasin. Bence bu fiyat gayet uygun.
ABD'den baskasina aldirip telefon getirme kismina gelince. Diyelim ki orda birisi size bir telefon aldi ve buraya yolladi. Iyi hos da bu kisi aylik $69 vermek zorunda 2 sene boyunca. Sozlesme iptal ettirse ucuk bir iptal ucreti de olacaktir. Yani ordan almak da o kadar kolay degil. Uzun bir sure ABD'de green card sahibi olarak kaldigim icin biliyorum.
499 ytl + 69 ytl aylik ucret ile iphone sahibi olmak bence gayet makul. Benim su anda aylik faturam 40-50 ytl arasi geliyor. Biraz daha konusurum 69'u bulurum. =)
Herkese saygilar.
- 1
- 2