Bu Benim bilgisayarım
Marka / Model:ultra pc,
İşletim Sistemi:Windows XP Home Edition (32-bit)
İşlemci:Intel P4. 3.0 ht upgrade 64bit
Anakart:Msi
Ekran Kartı:AMD (ATI) 4350 hd
Ses Kartı:Creative Audigy 2 Zs 192000hz 24bit
Internet Tarayıcı:Google Chrome
Antivirüs Yazılımı:Comodo AntiVirus
Buda donanım haberin tanıttıgı asus.Yani asus gibi sektörde lider bir firmanın bilgisayarını bile alsanız batman ac. gibi oyunlarda physx high ta iken işiniz zor 18fps ile yerlerde sürünürsünüz.Ben frapsla çektigim halde 10fps alıyorum bu marka bir bilgisayar aynı parçalarda toplama daha kötü olur.Peki bende 5 nesil belkide 10 nesil sonra çıkmış 8 çekirdekli bir işlemci nvdianın 560ti benim ekran kartımı 5 e katlar (sözde) işlemcisi (5 katlar sözde) rami yine öyle hdd yine bord yine.Bukadar artısı var ben son ayarlarda fraps kapalıyken fizik sonda ayarlar sonda nvidia ve Amd dede olmayan ayarlar sonda ayrıca bende physx yok ama ben açtım bu halde 15fps ile 8 fps arası gidip geliyor.eee bu adamlarda ayarlar sonda fizik açık 18fps üzeri ve aşşagısında degerler alıyortlar.Hani nvidia physx motoru vardı ayrıca işleyen bende nvidia mı var yada fizik motorumu var.80 paralel birim var multimedya amaçlı bir kart.Ben özelliklerini açtım okadar.Birde oyunu modifiye ettim.ben zannederdim physx açıkken ayarlar sondayken nvidia daha hızlı ama gördümki oda çaresiz kalıyor.
batman arkham city 4530 ultra physx ultra Detay
http://youtu.be/d7Dw04rvdMY
Donanım haber asus incelemesi