Arkadaşlar aşağıda bir anket yaptım sonuç ne olacak acaba
Ben en çok şunu merak ediyorum hiç gerçek hayatta canlı ufo gören varmı?
Part 1 - CGI
Los Roques UFO Series
Güneşi bile kapattı güneş tutuldu
umrumda bile değil..yinede tüm evrende yalnız olmadığımız şüphesiz ama bu birazda düzmece..
Dünya dışında zeka
Carl Sagan’a göre biz var olabiliyorsak, evrenin büyüklüğünüdüşündüğümüzde bizden başka canlıların da olması mümkün. AstrofizikçiFrank Drak,e kurduğu denklemle milyarda bir gezegende yaşam varsatoplamda 6 milyardan fazla gezegende yaşam olduğunu hesaplıyor. EnricoFermi ise yaşamın bu kadar yaygın olduğunu düşünürsek nasıl bizdenbaşka birileriyle karşılaşmadığımızı sorguluyor
Yani işi matematiksel hesaplara vursak bile yalnız olmadığımız kesin.
Ayrıca bu kadar yakın çekim yapıp farketmediler mi:D:D:D Çeken şanslı uzaylılar onu kaçırıp götürmemiş:D:D:D
Dünya dışında zekaTebrik ederim seni (Congratilations)
Carl Sagan’a göre biz var olabiliyorsak, evrenin büyüklüğünüdüşündüğümüzde bizden başka canlıların da olması mümkün. AstrofizikçiFrank Drak,e kurduğu denklemle milyarda bir gezegende yaşam varsatoplamda 6 milyardan fazla gezegende yaşam olduğunu hesaplıyor. EnricoFermi ise yaşamın bu kadar yaygın olduğunu düşünürsek nasıl bizdenbaşka birileriyle karşılaşmadığımızı sorguluyorYani işi matematiksel hesaplara vursak bile yalnız olmadığımız kesin.
Bu video en az aşağıdaki video kadar gerçek:
boeing 737 lands on waterthis is unreal!
Yapanlar kendileri söyledi CGI diye zaten...
Vay vay nası bir şey bu ödüm koptu uçak bir şeye çarpcak diye valla:d
Bu reklam heralde ama uzun uğraşlardan sonra çekilmiştir mühtemelen,O uçağı denize oturtim derken o insanlar ölebilirdi çünkü
Video inandırıcı gelmedi.Nasa da varsa birşey diyemem ordakilerde montaj olup olmadıgını en az bizim araştırabilcegimiz kadar araştırmayı akıl etmişlerdir heralde?
Konuya gelirsek ben kesinlikle inanıyorum bilinmeyen cisimlere.Orjinal oldugu kanıtlanmış birçok videoda mevcut.Tabi görmediklerimizde vardır..
Uzaylılara inanmıyorum kesinlikle.Cami hocasına da sormuştum var mı diye "yok" dedi :) Evrende yanlız değiliz bu Kuran'da da yazıyor ama bizden başkaları ufolar değil "cinler,şeytanlar,melekler vb." bana göre ...
valla inanıp inanamamak gibi bir sorunum pek yok umrumda değil çünkü. ama bugüne kadar biton gizli operasyonlar gerçekleşmiş, o kadar belgeler kanıtlar vs. bulunuyor; bunların sahtesinin kime ne faydası olcakki yapıyorlar? demekki var diyor insan sonra düşünüyor "ulan madem var madem o kadar ileri ne diye kaçıyor tepeden, gedide yedik mi?"...
Video inandırıcı gelmedi.Nasa da varsa birşey diyemem ordakilerde montaj olup olmadıgını en az bizim araştırabilcegimiz kadar araştırmayı akıl etmişlerdir heralde?
Konuya gelirsek ben kesinlikle inanıyorum bilinmeyen cisimlere.Orjinal oldugu kanıtlanmış birçok videoda mevcut.Tabi görmediklerimizde vardır..
Yukarıda da söyledim ama bu video tamamen bilgisayar yapımı bindirme normal video görüntüsü üzerine. Yapanlar hatta nasıl yaptıklarını anlattıkları başka bir video bile vardı. Çok eski bu ilk mesajda verilen ufo videosu...
Yok zaten ben videoya inanmadıgımı yazdım.Ordaki lafım nasanın sitesine böyle bi video koyucaklarsa araştırmaları gerektigineydi.Yani siteye koyduklarına pek inanmadıgımı belirtmek istemiştim.
Yukarıda da söyledim ama bu video tamamen bilgisayar yapımı bindirme normal video görüntüsü üzerine. Yapanlar hatta nasıl yaptıklarını anlattıkları başka bir video bile vardı. Çok eski bu ilk mesajda verilen ufo videosu...
Uzaylılara inanmıyorum kesinlikle.Cami hocasına da sormuştum var mı diye "yok" dedi :) Evrende yanlız değiliz bu Kuran'da da yazıyor ama bizden başkaları ufolar değil "cinler,şeytanlar,melekler vb." bana göre ...Cami hocasına sormuştun ufo yok dedi öylemi bu uzayda yalnız insanlar yaşamıyor bu kuran da da belirtilmiş bir şey yani
cami hocası nerden bilsin sen de yani:d