Kimi oyunda start gelmiyor, kimisinde tam oyuna girecekken oyundan atıyor.Web tarayıcı üzerinden oynanan slitheri.io bile oyuna girmiyor.Bir bilgisayarda oyunlara giriş nasıl engellenir?Esed Endpoint Antivirüs yüklü ama onun oyunlara girişi engelleyici bir özelliği olduğunu sanmıyorum.Bilgi işlemci nasıl engellemiş olabilir?
İşyeri bilgisayarında oyunlar açılmıyor, neden ola
Devlet dairesi değil, bilgi sahibi olmadan insanları eleştirme.
Yeni gelişme.Sorunun kaynağını buldum ama çözümü bulamadım.Engel ağ bağlantısı üzerinden koyulmuş.Tarayıcıdan zenmate açtığımda slitherio.io , agar.ip gibi tarayıcı üzerinden oynanan oyunlara girebildim.VPN programı kurduğumda ise Counter Knight Online oyunlara girebildim fakat ping sorunu var.Ping olmayan VPN tavsiye edebilecek var mı?
Önce hız testi yap ve ping inin durumuna bak. Eğer 100 üzeri değilse ki 100de fazla ama sorun olmayacaktır, kullandığın VPN'in ayarlarına bak. Mesela atıyorum ABD üzerinden değiştiriyorsa onu Romanya yap. Belki yardımcı olur.
Hocam gerekli programları yüklememişsinizdir belki mesela atıyorum web tabanlı oyunları oynamak için genelde adobe flash player vb. türevleri programlar yüklemeniz gerekiyor.