arkadşlar ben apple ın sitesinden en son çıkan itunesı yükledim... ama açınca bu geçerli bir win32 uygulaması değil diyor. Ne yapcam... Bu son çıkan da açmassa müziksiz kalcaz arık
İTunes ve Vista
exe'nin üzerinde Mausun sağını tıkla Özellikler de Uyumluk kısmında "Bu Proğramın çalıştırılacağı uyumlukuk modu" çeltikle 98/milenyum veya xpsp2 seçebilirisn bu proğramı yöneti olarak çalıştır diyceksin birde böyle dene bakalım
Saygılar
malesef olmadı... Ben yüklerken vista destekli olduğunu gördüm ama niye hala olmuyo ki.. apple vistaya yüz mü çevirdi :)
Orda "Yüksek DPI ayarlarında ekran çozünürlendirmeyi devre dışı bırak" seceneğini birde işaretleyerrek yani Özellikler- Uyumluk kısmında "Bu Proğramın çalıştırılacağı uyumlukuk modu" çeltikle 98/milenyum veya xpsp2 seçebilirisn bu proğramı yöneti olarak çalıştır -Sonra Yüksek DPI ayarlarında ekran çozünürlendirmeyi devre dışı bırak işaretle birde öyle dene sen belki çözünürlükle ilgilidir. Bundan sonra yapabileceğim bişe kalmadı
Saygılar
arkadasım bedne vista kullanıyorum dün en son sürümü yükledim uyumsuzluk yapmadı direk calıstı sen programın son sürümünü bir daha kurmayı dene
tm bidaha denedim oldu... Herhale inerken bi sorun oldu...