İyi anlayan acil baksın çok acil

Kayze
28-07-2012, 22:41   |  #1  
Kayze avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
16 mesaj

Arkadaslar Hemen soruna geçiyorum

dün aksam saatlerinde Pc'ye Mountain Lion pack Yükledim Yüklemez olaydım, yükler iken elektirik gitti geldi bilgisayarı normal modda açar iken; LÜTFEN BEKLEYİN... ekranında ekran siyah oluyor 2 saniye sonra geri geliyor tekrar siyah oluyor 2 saniyede bir aralıklar ile... CapsLock'da ekran ile yanıp sönüyor.

Sistemi güvenli kip'de açtım Sistemden Kaldırdım

Sistem geri yükleme yapmak istedim Önceki zamanlar kapalı Açmak kolay ama Oda Bilgisayarım sag click de Yok :( Lütfen yardımcı olun bu sorunu çözmem gerek :(

Pc'ye format atamam ''Önemli dosyalar var''

2 gb Ram 256 Ati radeon x800 ekran kartı Win7 isletim sistemi gigabite anakart... 

excel_mustafa
29-07-2012, 13:33   |  #2  
excel_mustafa avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 553
4,481 mesaj

pc açılırken en son çalışan en iyi yapılandırmalarım ı seç.olmazsa kaspersky kurtarma diski ile dosyalarını D: YE dosyalarını yedekle.

kaspersky indirme linki: http://www.tamindir.com/kaspersky-rescue-disk-10/

indirdikten sonra cd veya dvd ye kalıp olarak yazdır.

excel_mustafa bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
Kayze
29-07-2012, 16:50   |  #3  
Kayze avatarı
OP Taze Üye
16 mesaj

Yardım Mesajınız icin tesekkürler şuan proglamı indiriyorum, Dosyaları D'ye yedekle demişsiniz nasıl yani DetayLı yazarsanız Minnettar kalırım

ThekT0niC
29-07-2012, 16:56   |  #4  
ThekT0niC avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 21
1,194 mesaj

Sağ click yoksa,tuşlarla sağ click yapabilirsin,detaylı anlatımı mevcut.

Burada nası açılacağı var.http://windows.microsoft.com/tr- ... p/turn-on-mousekeys#

Buda kullanımı.http://windows.microsoft.com/tr- ... e-the-mouse-pointer

Bilgisayarım sağ clickte yok derken,ne gibi bir sorun ?

Son Düzenleme: ThekT0niC ~ 29 Temmuz 2012 17:03
ThekT0niC bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
Kayze
29-07-2012, 18:03   |  #5  
Kayze avatarı
OP Taze Üye
16 mesaj
Alıntı: ThekT0niC  
Sağ click yoksa,tuşlarla sağ click yapabilirsin,detaylı anlatımı mevcut.

Burada nası açılacağı var.http://windows.microsoft.com/tr- ... p/turn-on-mousekeys#

Buda kullanımı.http://windows.microsoft.com/tr- ... e-the-mouse-pointer

Bilgisayarım sağ clickte yok derken,ne gibi bir sorun ?

Sistem geri yüklemeyi açmak için Bilgisayarım Sağ Tıklayıp Sol tarafta Seçenekler İçinde Ekstra Bir seçenek Olacaktı O yok Sag Click'ten kastım O İdi tesekkürler Ama sorunum Bitmedi Güvenli Mod Dısında açılmıyor... :( LÜTFEN BEKLEYİN.. Yazıyor Ekran 2 saniyede Bir Kapanıp Açılıyor Monitör'ün Isıgı degil Ekran Gidip Geliyor 

ThekT0niC
29-07-2012, 18:49   |  #6  
ThekT0niC avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 21
1,194 mesaj
Alıntı: Kayze  
 Sistem geri yüklemeyi açmak için Bilgisayarım Sağ Tıklayıp Sol tarafta Seçenekler İçinde Ekstra Bir seçenek Olacaktı O yok Sag Click'ten kastım O İdi tesekkürler Ama sorunum Bitmedi Güvenli Mod Dısında açılmıyor... :( LÜTFEN BEKLEYİN.. Yazıyor Ekran 2 saniyede Bir Kapanıp Açılıyor Monitör'ün Isıgı degil Ekran Gidip Geliyor 

Bir bilgisayarcıya götür,derdini anlat onlar yapar.Uzman eli değsin.

ThekT0niC bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
Kayze
29-07-2012, 19:55   |  #7  
Kayze avatarı
OP Taze Üye
16 mesaj
Alıntı: ThekT0niC  

Bir bilgisayarcıya götür,derdini anlat onlar yapar.Uzman eli değsin.

Kendim Çözmek istiyorum Bunu yapacak detaylı Bir bilgi Yokmu

LvvNt
31-07-2012, 13:08   |  #8  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 22
387 mesaj
Alıntı: Kayze  
Arkadaslar Hemen soruna geçiyorum

dün aksam saatlerinde Pc'ye Mountain Lion pack Yükledim Yüklemez olaydım, yükler iken elektirik gitti geldi bilgisayarı normal modda açar iken; LÜTFEN BEKLEYİN... ekranında ekran siyah oluyor 2 saniye sonra geri geliyor tekrar siyah oluyor 2 saniyede bir aralıklar ile... CapsLock'da ekran ile yanıp sönüyor.

Sistemi güvenli kip'de açtım Sistemden Kaldırdım

Sistem geri yükleme yapmak istedim Önceki zamanlar kapalı Açmak kolay ama Oda Bilgisayarım sag click de Yok :( Lütfen yardımcı olun bu sorunu çözmem gerek :(

Pc'ye format atamam ''Önemli dosyalar var''

2 gb Ram 256 Ati radeon x800 ekran kartı Win7 isletim sistemi gigabite anakart... 

Aslında en iyi iş format ancak sen atamıyormuşsun o zaman şöyle yapalım:

"1-Önemli dosyalarının birer kopyalarını tek bir klasör içine at

2-O klasöre sağ tıkla ve gönder menüsünden sıkıştırılmış klasörü seç

3-Sıkıştırdığın klasörü bir usb aygıtına ya da sığıyorsa cd veya dvd ye at"

Artık format atabilirsin :)

LvvNt bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
himmety
31-07-2012, 16:28   |  #9  
himmety avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 32
602 mesaj

windowsu dvd den başlat, gelen menüde şimdi kur yerine altında onar diye bir seçenek var oraya gir. komut istemini seç ve chkdsk /f :c yaz enter yap diski kontrol etsin. sorun düzlemez ise excel_mustafa arkadaşın dediği gibi yapıp sistemi tekrar yükle.

himmety bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
Kayze
02-08-2012, 20:15   |  #10  
Kayze avatarı
OP Taze Üye
16 mesaj

wimdows cd'mde Onar Seçenegi Yok Himmety :( O yüzden Olmadı Yani Yapacak Birsey yok Pc Format Atacagım Herkes Seferber Oldu Tesekkürler :)

google chrome
02-08-2012, 20:24   |  #11  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
21 mesaj

benimde bir sorum olcak arkadaşlar.bizim evde 3 pc var ama ablamla abimden oturmya fırst kalmıo.3. pc 120 mb.ram e sahip.Ben bu pcyi en az 1 gb ram olun istiyorum.alıp taksam rami görürmü arkadaşlar görmez diolar da.