merhaba arkadaşlar piyanistin hakiki dvd'sini aldım ama sorun var dvd'nin menüleri çıkıyor,film oynuyor fakat ses gelmiyor.bazen de herşey normal fakat film yarıda kesiliyor.ekran kararıyor ve film bitmiş gibi bir görüntü veriyor.dvd'yi değiştirdim ama sorun aynı.acaba dvd oynatıcı programımda mı sorun var.medya player ve adını unuttuğum bir programı denedim ama sorun aynı.unutmadan tüm menüler sorunsuz çalışıyor.filmin perde arkasıgörüntüleri,fragmanlar vs sorunsuz çalışıyor.media player bazen bu programı çalıştırmak için gerekli codec'in olmadığını kasteden uyarılar veriyor.diğer program çalıştırıyor ama ses yok.sizin bir fikriniz var mı?ayrıca bildiğiniz iyi bir bedava dvd programı varsa bi zahmet link yazın. www.inndir.com dan 2 tane program indirdim ama sorun aynı.
iyi bir dvd programı
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Önce www.free-codecs.com dan K-Lite Mega Codec Pack i indir.Daha sonra programı power user 1 seçeneği ile kur.
Sonra da Power DVD yi kurup sorunsuz izleyebilirsin DVD ni...
recep çok teşekkürler.fakat sorun devam ediyor.menülerde herşey sorunsuz.ama filme girince ses yok.sadece filmde ses yok.filmi sorunsuz oynatıyor ama ses yok.bir fikrin var mı?
evet recep aynen dediklerini uyguladım.yönlendirmeni tamamen yaptım.
hiç bir sorunum yok.pc sorunsuz çalışıyor.sadece dvd de oluyor.diğer her türlü mediyayı oynatabiliyorum.başka bir sağlam dvd denedim onda da çalışmıyor.aynı sorun var.her şey sağlam tamam ama filmin kendisine gelince filim oynuyor ama genelde ses vermiyor bazen de her şey düzgün çalışıyor ama filim yarıda kesiliyor.lens temizleyici kullandım belki optik lensi kirlenmiştir diye ama faydası olmadı.bu arada dvd rom markası:lg dvd combo 16x dvd+cdrw.teşekkürler recep.sanırım sen çözemezsen kimse çözemez.inşallah çözebilen biri çıkar.
Arkadaşlar powerdvd yi önermiş, bu programı kullanmanıza rağmende mi ses çıkmıyor.Çünkü bir arkadaştada aynı sorun vardı powerdvd ile sorun ortadan kalkmıştı.
Linki http://www.gocyberlink.com/multi ... t_main.jsp?ProdId=1
arkadaşım ses gelmeme sorunu genelde internetten indirdidğin demo programlardan kaynaklanır ama sen media playerda da oldu diosun.eğer codeclerle düzeltemezsen olayı mutlaka filmde vardır bişey.dvd programı olarak ta kesinlikle windvd öneririm.bana göre power dvd onun yanında hikaye.hem onda codec yüklemene de gerek yok
Bende bi program önermek istiyorum. Tam sürüm ve ek bir ücret karşılığında programın dvd izlemek için ek dosyasınada sahip olabiliyorsunuz. Şuan kullanılan media programları arasında içerisinde en çok codec barındıran program. Bu program da da izleyemezseniz başka hiçbir programda izleyemezsiniz...