Beyler biraz gerçekçi olalım bugun dolar çok yükseldi.Parça fiyatlarıda baya arttı.Daha uygun sistemler toplamak çok güçleşti.İnsanlar artık amd ye dahada fazla sıcak bakmakta çünkü intelin fiyatı dahada yükseldi.Çok paranız varsa intele yatırım yapın bişey diyemem ama ikisininde aşşagı yukarı aynı işi yaptıgını bilen biri amd yi seçer.İntel ve amd benim gözümde aynı fakat amd fiyat konusunda daha fazla önerme sebebimdir.Yoksa fiyatları aynı olsa ikisinide önermekten çekinmezdim.aynen öyle sevgili dostum bir zamanlar vatanın sitesine uzun zamandır girememişdim o sıradada dolar yükselmişdi ve bir grdim ve baktım ki amd işlemcilerden tut herşey pahalanmış çok şaşırmışdım
İyi bir oyun bilgisayarı
- 1
- 2
Abi daha sonra dediğim sistemde i7 4770K var dikkat ettiysen. Parçaları özenle seçince i7 4770K + Water 3.0 Extreme sıvı soğutma bile sığdı açıkçası :DDiğer sistemini gördüm i7 çok daha iyi olur bütçe olduktan sonra. Yoksa geçip AMD alıp yok orda takıldı yok OC olur mu yok kaç watt gerek yok anakart desteklermi diye araştırması gerek. Overclocksuz yetiyor zaten adamlar.15.000 RPM olan diskin daha çabuk bozulacağını da biliyorsundur değil mi gündelik kullanımda ? 7200 neyine yetmiyor. 15000'e vereceğim paraya ben gider 2x Samsung 840 Evo 120GB RAID yapar keyfime bakarım. Gecikme süresi zaten kısa iken neredeyse 0ms olur :)
Merhaba arkadaşlar ben buralarda yeniyim, bir konuda yardımcı olurmusunuz, Ben iyi bir bilgisayar için ve tabiiki yeni çıkan oyunları oynamak için nasıl bir sistem gerekli, bütçe 2000-2900 TL arası tavsiyeleriniz neler söyleyebilirmisiniz? Bu arada ben kendimce bir sistem çıkarttım, sadece biraz fikir edinmek istedim, yardımcı olanlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım.
https://www.sahibinden.com/ilan/ ... ry-406446174/detay/
giriş seviyesi profesyonel parçalar ile kücük başlangıçlar yaparak performans canavarı masaüstü kurabilirsin.
Bütçeyi belirtirsen daha iyi yardımcı olabiliriz. GIGABYTE AORUS serisinden güzel bi anakart, i7 7700 bi işlemci tamamdır.
- 1
- 2