arkadaslar iyi bir disk birleştirici istiyorum
teşekürler şimdiden
iyi disk birleştirici
Bu sitede illegal paylaşım yasak.
Disk birleştirme programı olarak önerim perfectdisk.90 gün bedava kullanılıyor.Dünyanın en iyi disk birleştirme programıdır.
windows disk birleştirici kullan
o&o defrag çok başarılı bir disk birleştirme yazılım!
değişik yazılılarlada olabilir veya windowsun kendi defrag aracı ile de defrag yapabilirsin bence her ikiside başarılı
windows disk birleştirici tek geçerim.
asimileciwindows disk birleştirici tek geçerim.Bence yetersiz,tam performans artırmıyor ve çoğu zaman çok yavaş..
program kurmaktan iyidir
makinemde zaten 100 ye yakın program var
internet tasarımı web programlama c++ visual c visual basic
delphi kafa zaten kalmamış bide onlamı ugraşcam
windows disk birleştirici yeter
ramden kaç çalıyor onuda biliyonmu???
ashampoonun defrag programını da deneyebilirsin türkçe, küçük ve ücretsiz bir program işine yarayacak detaylı bilgiler de sunuyor
@asilimileci
Tamam siz 100 küsür program kurulu makinenizde böyle programlara pek ihtiyaç duymayabilirsiniz ama disk boyutunun yüzlerce GB ile ifade edildiği sistemlerde, windows'un disk birleştiricisi sizi tatmin etmez.
Evet dendiği gibi yavaş kalıyor.
Benim en sevdiğim ve en kullanışlı bulduğum iki disk birleştirici aracı var:
1-Genelde CHIP dergisi CD'leriyle elde ettiğim O&O Defrag Professional
2-TuneUp Utilities 2007 ile gelen disk bakım aracı
Kullanmanızın faydası var mı ? -Tabii ki var.Neticede Windows gibi bir sistem kullanıyorsunuz; diske rastgele yazıyor, adresleri biliyor ama verileri dağınık yerleştiriyor.Ee bu da haliyle diskin performansını azaltıyor ve disk birleştiriciye ihtiyaç duyuluyor.
Hoşçakalın.
(NOT:Yeri gelmişken söyleyim, aklıma geldi: Linux işletim sisteminde disk birleştiriciye gerek yoktur.Dosya sisteminin çalışma mantığı gereği, Windows gibi dağınık değildir veriler.)