Orkun sormuş:
Bu sistemden yüksek performans alamıyorum.Örneğin Call of duty 2 gibi bir 2005 yılı oyununda en düşük ayarlar 1000 fps alamıyorum.350 hatta bazen 210 fps ye kadar iniyor.Call of duty 4 Modern Warfare'ye girdigimde 350 fps alamamam durumun daha vahim olduğunu gösteriyor.Ne yapacağımı bilmiyorum.Lütfen yardım edin.
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Intel Core2Quad Q8400 2.66 ghz 4 çekirdek
ASUS 1066 mhz P5QL SE anakart
3 GB RAM
2GB ATI HD 4870 256 bit vapor-x
250 GB Hddd
17" Acer Monitor
550W Gigabyte kasa
İnternet Tarayıcı: Internet Explorer 6
İyi sistem kötü performans
Not PC daha 2 günlük.. Salı günü aldım ve "TOPLAMA" PC.
Sistem özellikleri gayet iyi.
Ama sisteminden daha fazla performans almak istiyorsa, Windows 7'ye geçsin.
Windows 7 Home Premium 32 bit öneririm.
Çünkü XP'dekinden daha fazla FPS alacaktır.
Ayrıca ekran kartının sürücüsünü güncelle.
http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
Not PC daha 2 günlük.. Salı günü aldım ve "TOPLAMA" PC.Bu PC'yi keşke almasaydın. Ne kadara aldın?
Kesin bir bilgisayarcıdan en az 1500 liraya almışsındır.Tahminim: 2250 TL(her şey dahil)
Nedense herkes almadan önce danışmıyor, aldıktan sonra, bir sorun olduğunda danışıyor.
Eminim, o fiyata daha iyileri de toplanırdı.
Windows 7 Ultimate var onu kurdum denedim daha az fps verdi simdi xp tekrar kuruyorum
+Ekran kartının driver güncel :S Off neden böyle ya
Bazı arkadaşlar kesin muhalefet edecekler ama ban sana benim kullandığım birkaç program yazacağım. Bunları kurup kurmamak sana kalmış.
Performans için kullandığım programlar:
1)Advanced System Care Free
2)Glary Utilities
3)Ccleaner
4)İobit Smart Defrag
5)Game Booster
Güvenlik Programlarım:
1)Avast Free Antivirus 5
2)İobit Security 360
Performans programlarını kullandığım pcye kişisel sayfamdan bakabilirsin.Ne kadar işe yaradıklarını anlayacaksın.Bu arada sisteminde ısı problemi olabilir.Kontrol etmelisin.
Çok sağol hemen bakıyorum, programları indirip sana bildireceğim.
1000 FPS, 350 FPS, 210 FPS gibi değerlerden bahsediyorsunuz, yanlış görmüyorum değil mi? Acaba yanlış mı yazdınız, şaka mı yapıyorsunuz, yoksa farklı FPS almayı mı düşünüyordunuz? 30 FPS'den yüksek her değer uygundur. Dilerseniz internetten ekran kartınızın hangi oyunda hangi çözünürlükte kaç FPS aldığını kendinizinki ile kıyas edebilirsiniz. Değerler yakınsa sorun yoktur zaten.
Bahsettiğimiz oyun call of duty 2 , cod yapımcıları fps yi farklı yapmıslar 60 fps oyunda kasıyor.
Abi allah senden razı olsun abi tuttuğunu altın etsin.Verdiğin programlar sayesinde düzeldi.Valla çok sağol!!!!!!!!!
Birşey değil arkadaşım.Allah hepimizden razı olsun.
merhabalar bende ;
dell studio xps 435mt masa üstü bilgisayarı var yani;
windows 7 64 bit
intel core i7 920
dell inc. ana kart
radeon 4670 512mb ram
6 gb palit ram
620gb wdc harddisk
gibi özellikleri var.
sistemim hızlandırmak veya daha güçlü hale getırmek için hangı parcaları degıstırmem azım bide cpu fan ses sorunu var. yardımcı olursanız sevinirim