Hep izlediğiniz en iyi film konuları mı açılacak? Bu konuyu açmamı sağlayan filmi 10 dk öncesine kadar izliyordum. Fakat; 30 dk. zor sabrettim. Filmin adı; The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor. Sizde izlediyseniz (daha doğrusu izleyemediyseniz) benim pil koptu bir sahneden sonra. Jet Li ile minik ordusu; O'Connell ailesi üzerine geliyordu. Silahlar, kurşunlar derken O'Connell ailesinin yanındaki bir kız kar adamları çağırdı. Ben de karşılık olarak sağ üst köşedeki kırmızı çarpıya bastım ve tık sildim. Rezalet. Güzelim The Mummy serisi ne hâle düşmüş yahu. Daha çok varda şu an çok sinirliyim bu filme onu yazdım.
İzlediğiniz en kötü film nedir?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,635 mesaj
Otostopçunun Galaksi Rehberi
hiç bişey anlamadığım tek film! ne kadar saçma bir filmdir yahu...
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
1,097 mesaj
dante kesinlikle tam bi sacmalık tı ayırdıgım zamana acıyom vallla.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,344 mesaj
HEP İZLEDİĞİNİZ EN İYİ FİLM KONULARI MI AÇILACAK? BU KONUYU AÇMAMI SAĞLAYAN FİLMİ 10 DK ÖNCESİNE KADAR İZLİYORDUM. FAKAT; 30 DK. ZOR SABRETTİM. FİLMİN ADI; THE MUMMY: TOMB OF THE DRAGON EMPEROR. SİZDE İZLEDİYSENİZ (DAHA DOĞRUSU İZLEYEMEDİYSENİZ) BENİM PİL KOPTU BİR SAHNEDEN SONRA. JET Lİ İLE MİNİK ORDUSU; O'CONNELL AİLESİ ÜZERİNE GELİYORDU. SİLAHLAR, KURŞUNLAR DERKEN O'CONNELL AİLESİNİN YANINDAKİ BİR KIZ KAR ADAMLARI ÇAĞIRDI. BEN DE KARŞILIK OLARAK SAĞ ÜST KÖŞEDEKİ KIRMIZI ÇARPIYA BASTIM VE TIK SİLDİM. REZALET. GÜZELİM THE MUMMY SERİSİ NE HÂLE DÜŞMÜŞ YAHU. DAHA ÇOK VARDA ŞU AN ÇOK SİNİRLİYİM BU FİLME ONU YAZDIM.The Dark Knight 2008, filmleri ingilizcelerini altyazısız olarak dinleyip
ingilizcemi geliştirmek amacıyla izlediğim için.
Filmde konuşmalardan çok, bolca kavga dövüş ve aksiyon sahneleri olduğundan hiç işime yaramamıştı.
20 dakka kadar izleyip bırakmıştım.