Biraz önce izmirde deprem oldu.Şirketteyken pc başında cin lerle ilgili bir şeyler okurken şiddetli sallandık hemen tırsış moduna geçip sayfayı kapattım
İzmirde deprem oldu
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
977 mesaj
buraya da esintisi geldi zaten.
Yıllanmış Üye
1,624 mesaj
Bende diyorum avize niye sallandı ondanmış.(Gerçi Amasya'da oturuyorum ama olsun)
Geçmiş olsun.
Yıllanmış Üye
2,688 mesaj
Tranceevet şimdi aradım kardeşimi biraz sallanmış, ordakilere geçmiş olsun .Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, bugün saat 11.28 sıralarında Oniki Adalar açıklarında 5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.
acaba merkez neresiymiş ?kaynak: www.hurriyet.com.tr
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
870 mesaj
İzmir'de olmama ragmen ben hiç birşey farkedmedim açıkcası ne yalan söyliyeyim :P
Yıllanmış Üye
1,624 mesaj
Tranceevet şimdi aradım kardeşimi biraz sallanmış, ordakilere geçmiş olsun .Hbertürkde daha demin geçti merkez üssü kuşadasıymış.
acaba merkez neresiymiş ?
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj
baran101010beni depremler korkutmuyo binalarbkz. JaponyaSon Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 20 Haziran 2009 13:23
Yıllanmış Üye
977 mesaj
Ege nin kuzeyi ile güneyi depremsellik yönünden çok tehlikeli.Levha sınırları ile büyük kırık hatları yer aldığı için.Orta kesimleri 3,4,5 şid.çivarında üretir genelde.Fakat kuzeyi ile güneyinde olan depremlerde 7 ve üzeri şiddetde bile dep.görülebilir.