Bu sanal dünyada yeni arkadaşlar edinebilir isterseniz bu arkadaşlarla oyun içinde evlenebilirsiniz ! Jadde’de yapabilecekleriniz gerçekten sınırsız… Bir kere bu dünyaya girdikten sonra asla çıkmak istemeyeceksiniz!!! Unutmayın Jadde’nin kanunu “Deli gibi eğlenmek”
jadde yi duydunuz mu?
Selam bahsettiğiniz oyunu duydum ama henüz incelemedim. En kısa zamanda yorumumu belirticem.
msj sayılarına bakın :) yeni üye olmuşlar ilk mesajları jadde bizde yuttuk :)
:) Bu oyunu duymuştum. Oyun grafik yönünden fena değil ama oynamıyorum :D
jadde berbat bi yapım out out out!!! ;)
Jaddeye girene kadar chat sitelerine girerim daha iyi:D
Jadde Nedir?
Hep aynı tür oyunları oynamaktan sıkılmadınız mı? Canınız dans etmek , yeni arkadaşlarla tanışmak , çok büyük bir sanal evrende dolaşmak , gönlünüzce müzik dinlemek , dans yarışmalarına katılıp dans starı olmak , sınırsızca eğlenmek, sınırsızca alışveriş yapmak mi istiyorsunuz? O zaman doğru yerdesiniz!
Jadde ; 3D bir online oyundur ve oynamak tamamen ücretsizdir. Alışveriş , Eğlence , İletişim ve Avatar gibi özelliklere sahip bu oyunda diğer oyunlarda bulunmayan bir çok özellik bulunmaktadır.
Görev Sistemi, Yarışmalar, Seviye (level) atlama , Yetenek Geliştirme, Karakter Geliştirme, Video Chat, Özel Partiler...
Bu sanal dünyada yeni arkadaşlar edinebilir isterseniz bu arkadaşlarla oyun içinde evlenebilirsiniz ! Jadde’de yapabilecekleriniz gerçekten sınırsız… Bir kere bu dünyaya girdikten sonra asla çıkmak istemeyeceksiniz!!! Unutmayın Jadde’nin kanunu “Deli gibi eğlenmek”
Sadece anasayfaya girmem yeterli oldu :D