japonya'nın diğer yüzü

cem_batum
11-01-2016, 11:11   |  #1  
cem_batum avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 7
42 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2015

6 yildan uzun suredir japonya'da yasiyorum. bugune kadar hep japonya hakkinda olumlu entryler girdim. zaten yazdiklarimin disinda daha milyonlarca olumlu ozelligi var japonyanin ve japonlarin.

genel olarak bilinenin disinda japonya burada yasayan insanlarin (turklerin) anlattiklari ile de biliniyor. yani size japonya'yi anlatan bir insanin size anlattiklari aslinda kendi tecrubeleridir.

mesela buraya calismak icin kacak yollardan gelen turklerden dinlerseniz cok farkli bir dunya, benim gibi ogrencilerden dinlerseniz apayri bir dunyadir. o nedenle genelde yorum yapmadan gercekleri yazmaya calistim yillarca. bir iki kere kendi gorusumu yazdigimda karsi cikanlar oldu.
mesela japon kizlarinin dunyanin en basit ayarlanabilir kizlar oldugunu yazmistim, japonya'da yasayan ve tum ugraslarina ragmen kiz arkadas edinemeyen turkler karsi cikmisti. o nedenle bu entryi yazarken sadece gercekleri yazicagim. japonya'nin mukemmel olmayan hatta sizi rahatsiz edebilecek ozelliklerini yaziyorum.

japonya'da kirsal alanlarda siklikla olan bir seydir kizlara bakip 31 cekmek. artik o kadar siradanlasmistirki sikayet etmek akillarina bile gelmez. tek amaclari hizlica sag salim uzaklasmaktir.

japonya'da tecavuz cok ama cok fazla olan bir seydir. ozellikle liseli kizlara. bugune kadar siklikla duydugum benzeri hikayelerden bir kaci:

- kiz aksam evine giderken arabayla takip ediliyor, arabaya bindirilip kirsal alanda tecavuz ediliyor.

- kiz evine giderken pesine takilan adam yol ortasinda kizi ellemeye basliyor ve sonrasi tecavuze kadar gidiyor.

- gece kluplerinde tecavuz artik cok siradan bir sey. japonyada kalabalik bir gece klubunde her aksam yasananlar turkiyede yilbasinda taksimde yasananlardan farkli degil.

- klube giden kizi 5-6 erkek zorla icirip sarhos edip eve gorutup tecavuz ediyorlar.

ornekler cogaltilabilir fakat artik bunlar siradanlasmis seyler.

ve tecavuze ugrayan kizlarda ben acik giyinmistim, zayif bir kizim beni kolay lokma olarak gorduler, disaridan bakinca cok fazla cirkef goukmuyorum tecavuz etseler dahi kimseye soylemeyecegimi dusunmus olabilirler vb. itiraflari cok duydum.

yani ulkemizde acik giyindin tecavuzu hakettin mantigi burada da var belliki.

Son Düzenleme: cem_batum ~ 11 Ocak 2016 11:12 Neden: