meraba 2.sınıfta okumakta olan bir bilgisayar mühendisi adayıyım.Bu bölüme inanmayacaksınız ama raskaza gittim;ama çok memmunum ilerde çok iyi bir bilgisayar mühendisi olmak istiyorum kısacası mezun olunca hemen iş bulabilmek istiyorum.Aranızda bilgisayar mühendisi olan veya bir bilgisayar mühendisine neyin gerekip gerekmediğini bilen varsa lütfen bana yardımcı olsun...esas olan diğer konu ise ben java nın her alanda lazım olduğunu duydum,elimdeki imkanlarla java öğrenmeye çalışıyorum(laptopum ve internet ile)ama işin içinden çıkılacak gibi değil.
benim sıfırdan java öğrenebileceğim bir yer bir site var mı?veya java bilen bi arkadaş...
Lütfen çok ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim...
JAVA Eğitimi!!!
Olsun yinede teşekkür ederim sağol...
İnternetten yaz Mimar Aslan java görsel eğitimi die oradan javayı cok raha bi şekilde oreirsin bende bu sene 2. sınıfa geçtim bir hafta içinde gayet iyi programlar yazmayı becerebildm gercekten tavsiye edrim meslektaşım:)
yok ben gorsel eğitimden anlamam dersen sanalbilgisayarkursu.com dan bak orada ders anlatımları ar onlarda cok fazla işine yaayacaktır.
Çok teşekkür edrim sağolasınnn:)
Türkiyenin sayılı üniversitelerinden bir tanesinde Bilgisayar Mühendisliğinde Asistanlık görevinde çalışıyorum.
NetBeans IDE üzerinde Türkçe Video ile adam akıllı adım adım Java Eğitimi isterseyenlere
Ukraynadaki Bilgisayar Mühendisi Mimar Aslan kardeşimin anlattığı dersleri tavsiye ediyorum.
Ben Mimar ASLAN nın derslerini dinledim çok başarılı bence.
Anlatım dili çok güzel bu Java Görsel Derslerini mahalle bakkalı bile dinlese Javada bir şeyler yazar.
Java Görsel Dersleri aradım internette hepsi 40 tane umarım devamınıda getirir.
Gerçektende bir mühendisin ağzından Java Dilini dinlemek bambaşka.
Sanırım kendisi JSP kitabı yazıyormuş bu aralar.
İyi ki varsın kardeşim. :)) Maşallah
Evt dediğiniz set güzeL...Ama Müh adayı arkadaşa şunu diyeyim bu yol bir deniz çok çeşitli bişeyin ucundan tut her şeyi öğrenemezsin