java ile nereye kadar gidebilirim

alpmut
29-07-2009, 10:55   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
15 mesaj

evet arkadaşlar javaya başlamak istiyorum programlamada java ile nereye kadar gidebilirim bide yaptığım programlardan para kazanabilirmiyim ve en son olarak java ile internet sitesi yapabilirmiyimm...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Para kazanmak istiyorsanız...  Tıklayın...
http://www.[spam-reklam].com/allper

OnlyMann
29-07-2009, 11:14   |  #2  
OnlyMann avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
2,779 mesaj

java ile internet üzerinde çalışabilecek uygulamalar geliştirilebilir. ancak siteden ziyade lokal uygulamalar ve internet uygulamalarına yönelik bir programlama dili. nereye sorusunu 2 yıl sonra daha net görebilirsiniz nedeni ise 2 yıl sonra ipv6 nın devreye girmesi planlanıyor. bu durumda elektronik tüm cihazlarda kullanılacağını da düşünürsek iyi bir yere gidilebilir diye düşünüyorum.

Site içinse yine java komutlarının kullanıldığı jsp dili ile ki php gibi ste hazırlamak mümkün olabilir. biraz çalışmayla da baş edilebilir diye düşünüyorum.

PcMaKeR
18-08-2009, 09:40   |  #3  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
8,935 mesaj

Java local ve internet için geliştirilmedi :)

java platform bağımsız bir dil oldu neredeyse. Diğer bütün dillerden daha fazla geleceği var. Cep telefonunda spark işlemcili, powerpc işlemcili bilgisayarlara kadar her elektronik aygıtta çalışıyor. Geleceği hala yüksek. her 3 - 4 ayda sürüm yükseltiliyor açıkları kapanıyor performans düzenleniyor.