arkadaşlar bilgisayarıma xp sp3 kurudm bütün driver programlar yüklendi ama java yüklenmedi limewrireye mynete falan giremiyorum java yüklenir gibi oluyor bir yerde takılıyor yüklenmiyor ne yapmlaıyım yeni format attım tekrarmı atacağım
java sorunu çıldıracağım
hayır bu kadar kücük bir sorun için format atman dogru olmaz sana önerebilecegim javayı bu linkden indirebilirsin Link:: kolay gelsin birde sonucu bizimle paylaşırsan sevinirim
nerede takılı kalıyor? "copying(veya creating) new files" yazan yerde mi?
eğer orada ise bekle(uzun sürebilir) kendisi yüklüyor sonra. aynı sey bende de olduydu. kenidiliginden düzeldi sonra.
bo sorun eğer tahmin ettiğim ise şaun hata kodunu hatırlamıyorum döngüsel hatamıydı bu tip bir hataydı ama bunun cevabı javanın kendi sitesindede yok eski sürüm java kullanmayı dene.
yoksa işletim sistemini yeniden kurman gerekicek..
genelde işletim sistemi kurulurken oluşan eksikliklerden oluyor.
http://www.java.com'a girip, masaüstüne setup'ını indirin. İndirdiğiniz setupın ismi muhtemelen epey uzun karakterler içeriyor olacaktır. onu "java" gibi kısa bir isme çevirin. sonra daha önce yüklemeye çalıştığınız ya da yüklediğiniz java varsa kaldırın. cleanner gibi bir programla geçmişi silip, hataları ayıklatın. Daha sonra "java" ismini verdiğiniz setup'ı çalıştırın.
Muhtemelen düzelecektir, saçma gelebilir ama ben böyle çözdüm. =)