JAVA ÜSTADLARINA ACİL ÇAĞRIII !!!!!

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
faze55
25-11-2005, 19:02   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj

Kıymetli arkadaşlar,

Elimde bir applete ait class dosyaları mevcut. Bunu kendi siteme uyarlamak için bir class dosyasının içindeki bazı linkleri editlemem gerekiyordu. Doğal olarak class dosyalarını bir text editörü ile düzenlemek ve okumak mümkün değil. Bunu bir java DJ decompiler programı ile java uzantılı dosyaya çevirip içindekileri okunabilir bir halde getirdim ve gerekli düzenlemeleri yapıp java olarak kaydettim. İşte asıl mesele bundan sonra başladı. Ne yaptımsa bu appleti çalıştırabilmek için bu java dosyasını tekrar class uzantılı dosyaya çeviremedim. Bu konuda bir kaç kişiden yardım aldım ama hiç bir çaresi olmadı. Lütfen bu işi denemiş olan ve bana etap etap anlatarak ( Çok kestirme ve baştan savma olmadan) derdime çare olacak bir java üstadı varsa yardımlarını dört 444 gözle beklemekteyim. Şİmdiden ilgilenen dostlara teşekkürler.

SeRBoY_WHiTe
28-12-2005, 12:20   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
390 mesaj

Burada bir derleme yapıp, aldığın sonuçlardan(hatalardan) hiç bahsetmemişsin. Dolayısıyla sorun var ama tanımı yok. Bu bakımdan sana yardımcı olmamız zor...