arkadaşlar javayı indirdim çift tıklıyom setup dosyasına çift tıklıyom yüklenmiyor yardım lütfen
Java Yüklenmiyor
kendi sitesinden mi indirdin
sp kaç yüklü xp mi vista mı sistem?
çözüm offline setup olabilir. Offine Olarak İndirmek icin http://java.com/en/download/manual.jsp windows için 2. secenekteki dosyayı indirip kurmak sorununu cozebilir...!
kolay gelsin...
zaten offline yükledim olmadı xp sp3 var
Arkadaşım Sorunun Xp Sp3 Kullanman Olabilir. Daha Sp3 Entegre Edilen Program Olmadıgı icin, Javada Öyle SP3, Sp2'den Farkı Yokki(bence) Sp2 gec paşa paşa Kullan derim...
Kolay Gelsin...
arkadaşlar internetten ofis 2003 programını indirebilirmiyim indirebilrsem nerden?bilgilendirirseniz sevinirim
korsankalemarkadaşlar internetten ofis 2003 programını indirebilirmiyim indirebilrsem nerden?bilgilendirirsenizArkadaşım MS Office 2003 ticari bir yazılımdır.Belli bir ücret karşılığında satın alabilirsin.Burada indirme bağlantısı vermemiz doğru olmaz.Ama MS Office'e alternatif olarak OfenOffice.org kullanabilirsin.Tamam ücretsiz bir ofis yazılımıdır ve MS Office dosyalarıyla da tam uyumludur.İyi günler.
OpenOffice.org::,com_docman/task,doc_download/gid,108/Itemid,77/
Eski konu ama aynı sorunu yaşayan arkadaşlara belki yardımcı olur diye yazıyorum. Ben de javayı yükleyemiyordum daha çalıştır dediğimde yüklenemedi diyodu ben de başka siteden Java 6 u13 ü indirdim ve pcmde net framework 1.1 vardı sonra onu net framework 2.0 a yükselttim ve javayı tekrar yüklemeyi denedim yükledi. Umarım yardımcı olmuşumdur teşekkürler...