Jobs'ı cenazesinde protesto edecekler!

CHIP Online
07-10-2011, 21:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Jobs'u cenazesinde protesto etmek isteyen bu kişileri durduracak kimse yok! Protesto nedeni ise...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/jobs ... decekler_29604.html


Resimlerle: Apple'ın efsane patronu Steve Jobs

Westboro Baptist Kilisesi (WBC) üyeleri, Steve Jobs'ın cenaze töreninde onu protesto etmeyi planadıklarını Twitter'da açıkladı.

Web sitesindeki "Tanrı ib...den nefret eder" sloganıyla dikkat çeken grup, Jobs'ın zenginliğini İncil'i tanıtmakta kullanmadığını ve Apple'ın "gey dostu" çalışanlara sahip en önde gelen şirketlerden biri olduğunu iddia etti. İşin ilginç yanı ise grubun Twitter'da yayınladığı mesajın bir iPhone'dan gönderildiği ortaya çıktı.

Kilise kurucusu Fred Phelps'in torunu Megan Phelps-Roper, teknolojiye karşı olmadıklarını, ancak onun Tanrı'nın nefret ettiği şeyi tanıtmak için kullanılmasına karşı olduklarını söyledi.

WBC, askerlerin cenaze törenlerinde yaptıkları konuşmalarla tanınıyor ve büyük bir kesim tarafından "özgür ifadenin kabul edilemez yüzü" olarak değerlendiriliyor. Bir Yüksek mahkemenin grubun protestolarını "konuşma özgürlüğü" olarak değerlendirmesi nedeniyle Jobs'un ailesinin grubu durdurmak için birşey yapamayacağı düşünülüyor.

Bu arada grup, sadece homoseksüelliği kafaya takmış değil. Grubun GodHatesIslam.com, GodHatesTheMedia.com, PriestsRapeBoys.com, ve hatta GodHatesTheWorld.com gibi web siteleri de bulunuyor.

Tüm konu: Jobs'ı cenazesinde protesto edecekler!

Resimlerle: Apple'ın efsane patronu Steve Jobs

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Bu grup sizce durdurulmalı mı?