Merhabalar. Ben evde kardeşimle joistikle oyun oynuyorum ve genelde oynadığımız oyunlar fotbol ve basketbol gibi oyunlar. iki kişi oynanan ama spor tarzı olmayan oyunlar biliyomusunuz acaba. Mesela call of yada medal of gibi oyunların yada bu tarzda oyunların iki kişi oynandığı oyun biliyomusunuz. Bi savaş alanına yada çatışmaya iki işi girsek falan diyorum ama bu nasıl olur bilmem. birinici kullanıcı gider ikinci onun peşindenmi gider yoksa ekranı ikiye bölüp iki kişiye ayrı sayfamı çalışır onuda bilmiyorum. Neyse böyle iki kişilik oyun desteği olan oyunlar biliyosanız Birkaç tavsiyenizi rica ediyorum. Hatta konuda önemli değil bildiğiniz ne varsa deneyeyim ben
joistik ile oyun
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
80 mesaj
Bu koskoca chip forumlarında bana oyun önerecek kimse yokmu yaw. Ya vardır aslında birileri ama tipimi beğenmediler herhalde . Hadi gözünüzü sevem joyistikle iki kişi oynanacak oyun söyleyiverin
Taze Üye
1 mesaj
yaaaaa bendede aynı sorun var joistik aldım ama işe yarmıyo şimdilik futbol zevkli olmuyo eee ne oynucaz araba yarışarı olur belkide
Banlandı
1,204 mesaj
street fighters öneririm çok güzel oluyor iki kişilik olunca