Merhaba arkadaşlar.
Benim kodak cx6330 fotoğraf makinam var çektiğim resimler jpeg kamera uzantıları ise mov şimdi ben bunları bilgisayarıma aktardım,fakat yapmak istediğim şu bu resimleri ve kamera çekimlerini nasıl CD ye aktarıp VCD de seyredebilirim.İlginize teşekkür ederim.Bilgi paylaşmayla çoğalır.
jpeg ve Mov uzantıları CD ye kayıt ve VCD de izlem
Merhaba,
WinMPG VideoConvert Programı işini görür.
selam.
benim de kodak 6230 makinam var sizin sorduğunuz konuyu biraz araştırdıktan sonra en pratik (bana göre) yolunu şöyle buldum: ulead video8 programı ile tüm çektiğiniz görüntü ve resimleri mpeg formatına çevirip birleştirebilir,efektler,arka plana müzik koyabilir ve cd ye yazdırabilirsiniz.
programın 30 günlük deneme sürümünü ulead ın sitesinde veya chip dergisi alıyor iseniz chip in geçmiş cd lerinden bulabilirsiniz.
eo video ya da rad video tools işinizi çok iyi görür
ben denemiştim gayet güzel
alıntı:
Gönderen : turanozzeybekNero bu işi yapıyor...
Dostum Nero ile bunu nasıl yapabiliriz yardımcı olur musun. Buraya yazarsan ve PM dende yollarsan iyi olur. Şimdiden Tşkler...
Eremsalsiz®Merhaba,teşekkür ederim Süpersiniz.
WinMPG VideoConvert Programı işini görür.
Nero 6 da SVCD olarak direk codecleyebilirsiniz...
bende aynı problemi yaşıorm benim de kodak 7590 ım var mov olarak çekio her bilg da çalışmıo ekstradan quicktime yüklemek zorunda kalıorm.download.com da ücretsiz programlar var ama dikkatli ol.setup ı indir virüs taraması yap öle yükle
tuncabbende aynı problemi yaşıorm benim de kodak 7590 ım var mov olarak çekio her bilg da çalışmıo ekstradan quicktime yüklemek zorunda kalıorm.download.com da ücretsiz programlar var ama dikkatli ol.setup ı indir virüs taraması yap öle yüquicktime alternative var.Bilgisayar dergileri her ay veriyo.İsinizi hayli hayli gorur.Media player clasicle izleyebiliyorsunuz bu sayede. Kolay gelsin.
Alpern arkadaşımın da dediği gibi Ulead Video Studio bu konuda çok başarılı. Özellikle programın 6. versiyonunun kullanımı çok kolay.