Arkadaşlar Juniper güvenlik duvarı cihazı nasıl bir şey neler yapabiliriz bana bu cihazdan bahsedermisiniz acaba
Juniper Hakkında Yardım
adını hiç duymadığım birşey bunun yerine bilinen birşey kullansan daha iyi olmazmı??
pandasoftware,symantec vede trend micronun bu tarz yüksek seviyeli pandanınsa %100 garanti verdiği ürünleri mevcuttur hemde bu 3 firmada çok geniş destek ağına sahiptir.
juniper güvenlik cihazı http://www.juniper.net geniş bilgi var. ama türkiyede kullanan varmı ingilizce oldugu için fazla bir şey anlamadım
aslında bunların hepsinin yönetim şekli aynı ama içindeki yazılımı farklı olduğu için ben nedersem deyim tutturamassın ayarını.türkyede kullanan vardır ama belki milyonda bir gibi küçük bir rakam genelde deiğim firmalar vede bir firma daha var microsoft için çözüm üretebilen tek firma adını unuttum ama bunlardan başkalarınıda önermem denemeden.
teşekkürler arkadaşım düşüncelerin için
Bu şirket ve site bireysel kullanıcılara değil profesyonel ( şirketler ...kurumlar...sistem işleticileri) kullanıcılara çözüm ve yazılım sunuyor.
Bu tür araçlara bizim gibi kullanıcıların ihtiyacı yok.
Güvenlik duvarı istiyorsan( Windows dışında ki bence son derece yeterli) ...''Comodo'' kullanabilirsin. Adamı biraz bayar ama...olan biten her şeyi görür( Bütün portlardaki hareketleri gösterir) ..kararı sen verirsin.
Bu arada kullandığın modemin de '' Firewall''u mutlaka vardır . Ek önlem olarak onu da etkinleştirmeyi unutma . Eğer mereklıysan ona da çeşitli kurallar ve de sınırlamalar koyabilirsin.