Arkadaslar ortak kullanım için arkadasımla internet kullanmayı dusunuyoruz fakat kablolu modem mi yoksa kablosuz modemmi kullanırsak daha iyi verim alırız bilmiyoruz arkadsım alt katta oturuyor bununla ilgili bilgilendirirseniz sevinirim ayrıca marka model konusunda da yardımcı olursanız cok sevinirim şimdididen yardımcı olan arkadaslara cok tesekkur ederim...
Kablolu mu yoksa kablosuz modem mi
Her zaman kablolu daha verimlidir.
Ayrıca pc ler laptop,desktop mu?
Bu modemi öneririm, güzeldir. İsterseniz kablolu isterseniz kablosuz kullanırsınız. 4 Portu var:
AİRTİES 6271 4PORT 2 VOİP KABLOSUZ MODEM
http://www.teknolojikhaberler.tk ... air_6271-t72.0.html
(Yukarıdaki modemi kablolu olarak kullanmanızı öneririm. Ancak ilerde kablolusuz ağada ihtiyaç duyarsanız idealdir.)
pc ler masaüstü şimdilik ayrıca ttnet ten net6 kotalı paketim war ama belirtilen hızlara ulasmıyor pc yeni zaten herhangi bir sorun yok sadece ilgileneceklerini soylediler henuz bir gelişme yok bu konu hakkında bilgisi olan varmı arkadslar neden bu sekil oluyor
Arkadaslar cok tesekkurler yardımlarınız için saldırgan kardes onerdigin modem güzel yanlız hem kablolu hem kablosuz baglantı nasıl kullanacagım kablolu baglantıyı kendime alıp kablosuz olarak arkadasın nete baglanmasını saglamak nasıl olcak bilgisi olan arkasadaslar paylasırsa sevinirim tesekkurler...
Yukarıda verdiğim modemler bunu yapabilirsin. Kablosuz özelliği etkinleştirip sen kablolu kullanmaya devam edebilirsin.
Arkadaşınız alt katta oturuyorsa kablosuz modem kullanmanız iyi olur. ben kablosuz modemle hiç sıkıntı yaşamıyorum ve gayet memnunum.
Kablolu her zaman daha güvenli ve daha hizlidir.Cünkü zaten kafadan ethernet kablosunun gecis hizi 100 mbit'dir,internetinde maksimum 8 mbit olsa rahat rahat full performans takilirsin. dijitallife.com dan linksys modem aldim cok iyi fiyat ve canavar gibi performansi var zaten konu network ise cisco ürünlerinden sasmayacaksin.