KABLONET i de Kinadim sonunda

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
mrcplus
07-02-2005, 13:07   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
564 mesaj

Ya bu nasil iş ya adamlar goz gore gore dolandir di milleti.Benim 64/16 baglantım var ve bunu kablonet ki her 64/16 lilari 128/32 ye çıkardi.Benim hız aynı hala ve bende kablo net teknik servisine mail attım ya bir sorun mu var diye.Adamlar ise sorunun olmadigini kurul kararı ile bir karar aldıklarını ve 128/32 lik bağlantı erişiminin 128/16 ya dusuruldugunu solediler.Bir de adam bana 64/16 nin promosyon oldugunu yani 64/8 aslinda baglanmam gerektigini ancak kendilerinin ilk baglanan lara bole bir hediye turunde bise verdiklerini ima etti.Bu nasil bir promosyon kardesim ben ilk baglandığımdan yaklaşık bir yıldır kullanıyorum kabloneti.???

Durum şuki hem fiyatı arttirdilar hem baglantı hızı artıyo diye milletin gozunu boyadilar hem de iyi ve temiz bir sekilde belse para kazandilar.:(((
  Galiba bu bole devam ederse ben anlaşma bittiğinde adsl ye gececeğim....

Ya anlamadiğim bole birşeyin kendi sitelerinde bile izine rastlanmaması.Yani sayın abonelerimiz hızınızı dusurduk diye bir ibare bile yok.Helal etmiyorum valla giden paralari.Aslinda daha yazacaktım ama sizlerin fazla zaman harcamaması ve konuyu uzatmamak için burada noktaliyayım.

Karar yuce forumundur:))

yesillili
07-02-2005, 14:00   |  #2  
Yıllanmış Üye
415 mesaj

bence olay teknik bir nedenden kaynaklanıyor.adamlar da ya bilmiyor ya da uğraşmak istemeyip baştan savıyorlar.bence biraz daha kurcala bu meseleyi. teknik destek hattını falan ara bide.ama adsl'ye geçmeni de tavsiye ederim. bence artık kablonet ömrünü tamamladı. yavaş yavaş kalkacak.allah yardımcın olsun.

mrcplus
08-02-2005, 23:19   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
564 mesaj

Ya siz demek istediklerimi tam anladinizmi?(saygısızlık etmek gibi olmasın:)
Adamlar yani hizi indirmisler bu aslinda genel bir konu ama galiba burada kimse kablo net kullanmıyor yada benim gibi 64 kb lik baglantısı olup 128 kb ta otomatik gercirilen yok.Anlayamadiğim sey ise niye peki ayni hizda download yapacaksam 128 geceyim ki.Hakkaten çok onemli bir konu ama kullanıcı sayısı belkide farkeden olmadığı için bole??
bu suna benzedi bilmiyorum baktinizmi bir banka hani %0 faizle istanbul metrolarında kayıt yaptırıyo kartlara.Ama arkasinda bakınca yıllık 100$ para alacaklarini soluyolar.Tabloya bakarsaniz kart parasi olarak 100$ yaziyo.Yani ben mi yanlis gordum ama ole yani??

neyse hadi size iyi adsl kullanmalar(İşin garibi gelen faturada adsl reklamı vardi tabi fatura turk telekomdan geliyo :)

mrcplus
09-02-2005, 08:35   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
564 mesaj

Adamlarin işi iş valla telekomun sitesinde fiyatlara baktım oradada 128/32 lik hız olarak geçiyo.Bence ya bu teknik seviste bi salaklar topluluğu oturuyo yada kablo net harbiden bizleri uzulerek soliim ama kazıklıyo yani:((
site linki aşağıda ilgilenenler:

burada baglantı hizi 128/32 yani bunun 128/16 olması lazım ama ne hikmetse ki ole oldugunu teknik servis soledi yazmamışlar oraya.?????

Gökhan Varişler
09-02-2005, 14:34   |  #5  
Yıllanmış Üye
1,298 mesaj

Valla arkadaşlar telekomun her hizmetyi yarım yamalak bence ilk fırsatta adsl geç ama telekomdan alma superonline tercihimdir adamlar kablo teknolojisi kullanmıyorlar artık her şeyleri uydu ile hani telekomun kabloları kopunca bağlantılarımız gidiyoya adamlarda bu sorun yok neden çünkü uydu ile bağlantı sağlıyorlar ben baş vurdum yakın bi zamanda superonline adsl ile bağlanıcam

Son Düzenleme: Gökhan Varişler ~ 09 Şubat 2005 14:36
Gökhan Varişler
10-02-2005, 14:03   |  #6  
Yıllanmış Üye
1,298 mesaj

http://adsl.superonline.com/ burdan ayrıntılı olarak bakabilirsiniz

theironman
10-02-2005, 14:12   |  #7  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj

fiyatlar cazip bana kalırsa, telekomun bu kadar sorunuyla uğraşmaktan kurtulmanın verdiği bir haz da var bunda tabi.