Ya bu nasil iş ya adamlar goz gore gore dolandir di milleti.Benim 64/16 baglantım var ve bunu kablonet ki her 64/16 lilari 128/32 ye çıkardi.Benim hız aynı hala ve bende kablo net teknik servisine mail attım ya bir sorun mu var diye.Adamlar ise sorunun olmadigini kurul kararı ile bir karar aldıklarını ve 128/32 lik bağlantı erişiminin 128/16 ya dusuruldugunu solediler.Bir de adam bana 64/16 nin promosyon oldugunu yani 64/8 aslinda baglanmam gerektigini ancak kendilerinin ilk baglanan lara bole bir hediye turunde bise verdiklerini ima etti.Bu nasil bir promosyon kardesim ben ilk baglandığımdan yaklaşık bir yıldır kullanıyorum kabloneti.???
Durum şuki hem fiyatı arttirdilar hem baglantı hızı artıyo diye milletin gozunu boyadilar hem de iyi ve temiz bir sekilde belse para kazandilar.:(((
Galiba bu bole devam ederse ben anlaşma bittiğinde adsl ye gececeğim....
Ya anlamadiğim bole birşeyin kendi sitelerinde bile izine rastlanmaması.Yani sayın abonelerimiz hızınızı dusurduk diye bir ibare bile yok.Helal etmiyorum valla giden paralari.Aslinda daha yazacaktım ama sizlerin fazla zaman harcamaması ve konuyu uzatmamak için burada noktaliyayım.
Karar yuce forumundur:))