arkadaslar kablonet hakkında bilgisi olan varmı ıyımıdır kotumudur??? almayı dusunuyorum fakat adsl 256 ve kablonet arasında gıdıp gelıyorum sizin goruslerınız nelerdır??????
kablonet ile ilgili
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.arkadaş bence biray önce kampanyadan yaralanıp ADSL alsaydın. bildiğim kadarıyla kablonette yine ayrıyeten modem falan satıyorlar sana internette yazıyordu galiba.türktelekomun sitesinde. sonra heryerde verilmiyor bu hizmet.istanbulun göbeğinde sordum. adam savsakladı burada galiba verilmiyo dedi. onlar da tam bilmiyorlar bu işi.sonra yine bağlantı ücreti var yine.bir buçuk iki ay önce kablonette indirim yapıldığında bende çok düşünmüştüm.ama allahtan adsl kampanyası başladı hemen gidip aldım.bağlantı ücreti yok üstelik bir ay bedava.bence kablo net ADSLe tutunamaz ve yavaş yavaş kalkar.ama sen yine de daha iyi bilenlerinde görüşünü al. kolay gelsin.
Ben kablonet kullanıyorum 64kbps bağlantım var(hos 128 oldu ama hızda bir değişme yok bekliyoz:)
Ben sole diyeyim memnunum.Yani sorun olmuyor bende.Zannımca once kablo tvye abone olman gerkiyo.Evine girip adamlar tesisat çekiyorlar.Tabi bunun içinde binada kablo tv vericisi mi diyeyim kutu olması lazim yani.Eğer yoksa sen en iyisimi adsl ye geç.Sole birde kablo modem alman lazim.Ancak suda varki eğer tv kartın varsa hem tv seyredebilir hemde internette sorunsuz sorf yapabilirsin.Aslinda bir fark goremiyorum.
Ancak sen yinede araştır biraz daha.Öncelikle verilen fiyatlara gore bir kıyaslama yap.Sonra hizmete gore.Daha sonra ek ihtiyaçlar filan.Gerisi ise senin zevkine kalmiş
kolay gelsin.
ben en iyisi adsl alıyım hiç girmiyim kablonet olayına fln