Arkadaşlar bu seçeneğe tıklıyorum fakat pc kapatınca eski haline dönüyor bunu kalıca hale nasıl getirebilirim?(Kablosuz ağ ayarlarımı yapılandırmak için windowsu kullan seçeneğini)
Kablosuz ağ ayar yapmak için windowsu kullan sorun
Kablosuz ağı kullanan diğer programları başlangıçtan kaldırın ya da tamamen kaldırın.
Sizi yanlış anlamadıysam kablosuz ağları Windows yerine başka bir program buluyor. Bağlanıyor vs..
İşte o programı kaldırırsanız Windows kendisi arar kablosuz ağları. Zamanında ben de Intel'in kablosuz ağ programını kurmuştum Windows ağ bulmuyordu. Programı kaldırıp sorunu çözmüştüm.
Çalıştır > Msconfig > Başlangıç kısmından gerekli olmayan her şeyi kaldırın.
Sizi yanlış anlamadıysam kablosuz ağları Windows yerine başka bir program buluyor. Bağlanıyor vs..Tmmda bu realtek benim kablosuz modemin wireless adaptörü kaldırırsam nasıl görcek modemi nasıl bağlancam?İşte o programı kaldırırsanız Windows kendisi arar kablosuz ağları. Zamanında ben de Intel'in kablosuz ağ programını kurmuştum Windows ağ bulmuyordu. Programı kaldırıp sorunu çözmüştüm.
Çalıştır > Msconfig > Başlangıç kısmından gerekli olmayan her şeyi kaldırın.
Görür. Siz programı kaldıracaksınız. Sürücü (driver) kalacak. Zaten ürünle birlikte gelen CD'nin içinde "driver" diye klasör olur. O klasörün içinden sürücü kurulur. Yapamam diyorsanız Aygıt Yöneticisine girersiniz ünlem işaretiyle görünür ağ adaptörü ona sağ tıklayıp sürücüyü güncelle dersiniz yine olur.
Yani kablosuz ağa bağlanmak için ekstra bir program kullanmak hem RAM yer, hem işlemciyi meşgul eder, hem de böyle kafanıza takılır :) Kaldırın gitsin.
Görür. Siz programı kaldıracaksınız. Sürücü (driver) kalacak. Zaten ürünle birlikte gelen CD'nin içinde "driver" diye klasör olur. O klasörün içinden sürücü kurulur. Yapamam diyorsanız Aygıt Yöneticisine girersiniz ünlem işaretiyle görünür ağ adaptörü ona sağ tıklayıp sürücüyü güncelle dersiniz yine olur.Yalnız denetim masasında REALTEK Wireless LAN Driver and Utility yazıyor bunu kaldırırsam driverıda kaldırmış olmazmıyım?Yani kablosuz ağa bağlanmak için ekstra bir program kullanmak hem RAM yer, hem işlemciyi meşgul eder, hem de böyle kafanıza takılır :) Kaldırın gitsin.
Geç cevap yazdığım için kusura bakma. Galiba kaldırmış olursun ama dediğimi yaparsan hemen tekrar yüklersin. Hem bu sefer o program yüklenmez. Sadece sürücü (driver) yüklenir.
Kaldır onu. Eğer sürücü de kalkarsa o CD'yi bilgisayarına tak. Otomatik olarak ekrana gelen pencereleri kapat. Otomatik kurulum yaptırma yani. Sonra aygıt yöneticisine gir ünlem işareti çıkacaktır Realtek Wireless LAN .... gibi bir donanımın yanında. Ona sağ tıkla. Sürücüyü yükle/güncelleştir de. Açılan penceredelerden İleri - İleri diyerek sürücüyü yüklersin. Rahat ol :)
Hadi diyelim yükleyemedin sistem geri yükleme yaparsın hemen geri gelir sürücü ;)
Geç cevap yazdığım için kusura bakma. Galiba kaldırmış olursun ama dediğimi yaparsan hemen tekrar yüklersin. Hem bu sefer o program yüklenmez. Sadece sürücü (driver) yüklenir.Yardım için sağol umarım diğer arkadaşlarda bu bilgilerden faydalanır.Kaldır onu. Eğer sürücü de kalkarsa o CD'yi bilgisayarına tak. Otomatik olarak ekrana gelen pencereleri kapat. Otomatik kurulum yaptırma yani. Sonra aygıt yöneticisine gir ünlem işareti çıkacaktır Realtek Wireless LAN .... gibi bir donanımın yanında. Ona sağ tıkla. Sürücüyü yükle/güncelleştir de. Açılan penceredelerden İleri - İleri diyerek sürücüyü yüklersin. Rahat ol :)
Hadi diyelim yükleyemedin sistem geri yükleme yaparsın hemen geri gelir sürücü ;)