arkadaşlar masaüstü bilgisayarım var şimdi bi laptoptan kablosuz ağları tara dediğimde benim bilgisayarımı görmesini istiyorum. ne cihaz almam lazım ki benim bilgisayarımı görsün (örn. qwerty-pc gibi) lütfen acil lazım teşekkr ederm..
kablosuz ağ ile ilgili acil bi sorun lütfen içeri
http://www.hepsiburada.com/Liste ... 4&categoryId=103939
bunu bilgisayara takabilirmiyim
bilgisayarıma takarsam laptop pc bundan bana bağlanabilir mi?
bundan benim bilgisayarıma bağlanırsa internete bağlanabilir mi (bilgisayarım doğrudan eth. kablosuyla modeme/internete bağlı)
masaüstü bilgisayar için usb wireless adaptor ve bir access point almalısın.
Bu şekilde internet ve ağa bağlanabilirsin.
"ap" almazsan geçici kablosuz a kurarak pc'leri birbirine bağlayabilirsin
bizahmet almam gereken 2 aletin linklerini koyabilirmisin kardeşim?
Eğer yeni bir bilgisayarın varsa ve resimdeki gibi bir sanal bağdaştırıcın da varsa hiç para harcamana gerek yok bilgisayarı bir erişim noktası olarak kullanabilirsin tabii istediğin buysa (Ben öyle anladım :))
yok kardesm. masaüsüt bilgisayarm var kablosuz bağlantısı yok ama ona bi aygıt alacam laptoplar masaüstüne bağlanacak ben de burdan yönetecem benim bilgisayarım üzerinden internete girecekler öyle işte cafe işletioz da bahçedekilere güvenle kablosuz net wermek içn..
ya işte kablosuz olarak ağıma bağlananlarıda görmek yönetmek engellemek istiorm
yok kardesm. masaüsüt bilgisayarm var kablosuz bağlantısı yok ama ona bi aygıt alacam laptoplar masaüstüne bağlanacak ben de burdan yönetecem benim bilgisayarım üzerinden internete girecekler öyle işte cafe işletioz da bahçedekilere güvenle kablosuz net wermek içn..E arkadaşım öyle söylesene
Bir kablosuz modem al olsun bitsin.
Şifresini hergün değiştirirsin böylece sadece müşterilerin kullanabilir
ayrıca çok gerekli ise mac filtreleme ile istemediğin kişilerin modeme bağlanmasını engellersin
kardeşm kablosuz modem zaten var onu bn de yapıorm da onu yapmak istemiorm bi şekilde modeme bağlananları programla görmem engellemem lazm
kardeşm kablosuz modem zaten var onu bn de yapıorm da onu yapmak istemiorm bi şekilde modeme bağlananları programla görmem engellememarkadaşım gir modemin arayüzüne istasyon bilgisinde bağlanan bilgisayarları "bilgisayar isimleri ve mac adresleri" ile görürsün.Ha onun dışında ben oturayım her bağlananın adını soyadını tc nosunu ana babna ismini göreyim diyorsan onu geçeceksin
o ağa bağlanan bilgisayarlarında kendine göre güvenlik önlemi var
her bağlandığımız kafenin sahibi bizim içimizi dışımızı görecekse işimiz var zaten
O yüzden sen bu sevdadan vazgeç
Wireless hizmeti veriyorsan bunu verirsin böyle sağı solu kurcalamay da kalkmazsın