ufuk sormuş:
bilgisayarıma kablosuz modem bağladım airties rt-205... ancak windows açıldığında 2 dakika bişey yapamıyorsunuz..örneğin bilgisayarım penceresini açtığınızda boş geliyor ve sarı bir fener çıkıyor bilirsiniz.. 2 dak sonra sabit disk bişeyler yüklüyor..bu sırada görev çubuğuna kablosuz ağ kısayolu geliyor..ancak bundan sonra bilgisayarı normal olarak kullanabiliyorsunuz.. win xp de olay bu..ancak şimdilerde vista kurdum...böyle bir sorun yok..fakat ben teknik nedenlerden dolayı bir süre daha xp kullanmak istiyorum..çok büyük bir sorun değil ama can sıkıcı..bu bilgisayarda daha önce win xp ile kablolu robotics modem kullanıyordum böyle bir sorun yoktu..yani sorun bu kablosuz modem ile alakalı gibi..buna rağmen işin daha ilginci evde win xp ile ,aynı kablosuz ağı kullanan bir dizüstü bir masaüstü olmak üzere 2 bilgisayar daha var onlarda böyle bir sorun yok..fark ne anlamadım..hertürlü yazılım güncellemeside yaptım modem ile ilgili
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
amd athlon x2 6000+ 3,02 ghz
2 gb kıngston 800 mhz ddr 2
ati radeon hd 2600 xt 256 mb gddr3 1400 mhz
gigabyte s3 nforce 550 mainboard
seagate 320 gb 7200 rpm 16 mb sata 2
1* asus dvd writer/ 1* samsung dvd writer
avermedia digital/analog tv+ fm
cooler master kasa
tagan silverpower 600 watt psu
microsoft wireless comfort keyboard and mouse
samsung 226 bw 22 inch 16:10 2 m/s lcd monitör
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; InfoPath.1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727)