Kablosuz ağlarda problemlere son!

CHIP Online
09-08-2010, 00:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Doğru ağ araçlarını kullanarak kusursuz bir kablosuz ağa sahip olmak mümkün. Ağ rehberiniz burada!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/kabl ... lere-son_21392.html


Resimlerle: 22 Kod ile internet tarayıcınıza güç katın!

İnternet artık elektrik, su ve ısınma gibi evlerin vazgeçilmezlerinden biri oldu. Özellikle kablosuz modemlere ilgi çığ gibi büyümeye devam ediyor. Fakat modemlerin yanlış konumlandırılması, güvenlik açıkları ve hatalı ayarlar gibi nedenlerden ötürü internetinizi izinsiz kullananlar olabilir. CHIP Online olarak kablosuz ağlarla ilgili her türlü ihtiyacınıza yanıt verecek en iyi araçları bir araya getirdik.

Ülkemizde kablosuz ağ sistemlerinin kullanımı, kullanıcıların dizüstü bilgisayarlara ve netbooklara ilgisiyle doğru orantılı olarak artmaya devam ediyor. Ayrıca kablosuz modemlerin pratikliği, çoğunlukla kurulum gerektirmemesi ve kablo karmaşasını engellemesi sayesinde sıkça tercih ediliyor.

Problemsiz bir ağ
Kullanıcıların kablosuz ağ konusunda bilgi eksiklikleri çoğu zaman ağa başkalarının sızmasına, sinyal seviyesinin düşmesine ve daha birçok probleme neden olabiliyor. Fakat doğru araçları kullanarak problemlerin kolayca üstesinden gelmek mümkün. Sizin için seçtiğimiz bu araçlarla kusursuz bir kablosuz ağa sahip olabilirsiniz.

Tüm konu: Kablosuz ağlarda problemlere son!

İzleyin: Aztech HL110E

Resimlerle: 22 Kod ile internet tarayıcınıza güç katın!


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Kablosuz ağınızın performansından memnun musunuz?