arkadaşlar son zamanlarda evimdeki usr 9110 marka modemle oluşturduğum kablosuz ağa bağlandığımdan kısa bir süre sonra windows "sınırlı bağlantı ya da bağlantı yok" diye bi hata veriyordu, hatayı düzeltmek için kablosuz özelliğini kapatıp yeniden açmam ve bağlantının tekrar gerçekleşmesini sağlamam yeterli oluyor, ama bu çözüm kısa süre sonra aynı hatayla karşılaştığım için yetersiz kalıyor, bilgisayarımla bugün arkadaşımın evindeki Airties RT-205 e bağlanmayı denediğimde de işler daha vahim hale geldi çünkü ip adresi alamıyorum ve bağlantı durumuna baktığımda da modemden hiç bir veri akışı olmuyormuş gibi gelen veri 0 kb olarak gözüküyor, aynı modemde arkadaşım kendi bilgisayarıyla giriş yapabiliyor. acaba bu sorunu kendim çözebilir miyim ? yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler...
kablosuz bağlantı sorunu
hocam aynı sorun bendede var bir türlü bulamadım çözümünü nasıl yapıcaz yardımcı olan yokmu ??
bu olay bilgisayardan kaynaklanıyor,muhtemelen çekim gücü yetersiz kalıyor aynı problem bende de vardı modem evin bir ucunda pc başka ucundaydı aynı uyarıyı veriyordu notebook a geçtikten sonra problemin pc de olduğunu anladım çünkü notebook da balkonlar dahil evin her yerinde çekim gücü mükemmel.
ona sen bir şey yapabilir misin bilmiyorum,teknik servisleri araştır bence,problem tespiti yaptır bazı akıllı servisler bunun için ücret istiyor sakın verme ücretsiz tespit yapan çok yer var tespiti yapıp sonuca göre bir yol izlersin.
xxxx in dediği dğru çünkü çekim şiddeti tam gösteriyor.büyük ihtimalle bilgisayarında yada wirelessında bi sorun var.bide airtiesta ip alamama nedeni şu olabilir;eğer statik bir ip verdiysen airties modemle haberleşemediğinden veri akışı olmuyordur.