kablosuz bağlantıda sorun

mcafee23 ayrılmıştır
21-06-2010, 04:40   |  #26  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj
Alıntı: YILDIRIMUYDU  
SAMARRA nın söylediklerine sonuna kadar katılıyorum

ama sadece bilgi olması açısından neden internete bağlanamadığını söyliyeyim

internetini izinsiz kullanmak istediğin arkadaş MAC Adresi filtrelemesi ile hem kablolu hemde kablosuz bağlantıyı modem arayüzünden sınırlandırmıştı

bu yanlış mac koruması koyarsa modeme hiç bağlantı sağlayamazsın.Arkadaş bağlandı ama ağ tanımlanmıyor diyor.
Kendi ağ bağdaştırıcına modeminin ip aralığı dışındaki bir ip yaz bakalım kendi modemin ile internete çıkabiliyormusun
Ben olsam ilk olarak kablosuz ağ bağdaştırıcısında elle atanmış bir ip varmı ona bakarım.
Varsa otomatik olarak ayarla
Ya da bağlanmak istediğin modem otomatik olarak ip dağıtmıyordur(DHCP kapalıdır ve elle ip atayarak kullanıyordur)

Bu arada kaçak kullanımı bırak s...b.k'tan bir internet bağlantısı için değmez

Son Düzenleme: mcafee23 ayrılmıştır ~ 21 Haziran 2010 04:47
mcafee23 ayrılmıştır
21-06-2010, 04:50   |  #27  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj
Alıntı: sanalmantik  
arkadaşlar ben ping 64.233.187.99 yazıyorum %100 kayıp var diyo ne yapmam lazım ( kablosuz bağlanıyorum net benim yasal yani :) )

takma kafana böyle şeyleri herkes kendince birşey anlatıyor işte.İnternetin yasallığı sağa sola ping atmayla anlaşılmaz

sanalmantik
21-06-2010, 16:17   |  #28  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
18 mesaj
Alıntı: mcafee23  

takma kafana böyle şeyleri herkes kendince birşey anlatıyor işte.İnternetin yasallığı sağa sola ping atmayla anlaşı
yok sorun yasal olup olmaması değil . 1. sayfada bununla alakalı bişeyler yapın deniyordu . bende yaptım %100 kayıp çıktı .modemin 5 metre ilerisinden 3-4 diş internet çekiyor fakat girmiyo modeme yaklaşınca giriyo sorunu anlayamadım modemdemi yoksa bilgisayardamı ?